Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

hej, uprawiałam seks bez zabezpieczenia z chłopakiem dzień przed prognozowaną owulacją, ok. 16 dni temu. miesiączki mam nieregularne, 28-31 dni. zaznaczam, że doszedł poza mną, więc nic się do mnie nie dostało. mogę być w ciąży czy bez sensu się stresuje?

Gość gość
bla bla bla, codziennie to samo, a co my wróżki jesteśmy?

Gość gość
no wróżkami nie, ale po prostu pytam... ;/

W ciaze można zajść nawet gdy wytrysk nie nastepuje w pochwie, w śluzie preejakulacyjnym wydzielającym się z członka podczas stosunku sa znikome ilośc**plemnikow, prawdopodobieństwo zajścia w ciaze w taki sposób wynosi około 30 procent. Jeśli mówisz ze było to dzień przed owulacja to gratuluje ci, jesteś w ciąży. P.S Co za tępa kobieta wspolzyje dzień przed owulacja i to BEZ ZABEZPIECZENIA jeśli wystrzega się ciazy

Gość gość
Nie opowiadaj jej glupot, jakie 30%? Przy pełnym stosunku współżyć jeden raz w okresie plodnym para ma ok. 20% szans. A poza tym, żeby w preejakulacie były plemniki, musiałby być wcześniej wytrysk

Gość gość
Ale stosunek niezabezpieczony niesie ryzyko, bo zawsze kropka może się dostać. Ale raczej marne szansę. W każdym razie- więcej rozwagi, jeśli nie chcesz ciąży

Nie pierdól bo byłam u lekarza i mi to powiedział. A TY naczytalas się w Internecie i pieprzysz. Mogę się zalozyc ze ta dziewczyn ajest w ciąży i si eprzekonamy. chyba ze jakas niezdolna jest, to wtedy nie zajdzie. A takto na bank.

Gość 14114agata
Nie jesteś w żadnej ciazy , jeśli nie doszło do wytrysku w tobie, szanse są znikome.

Gość 14114agata
Ginekolodzy tak gadają bo muszą, to napędza kupowanie antykoncepcji, w preejakulaciejest zbyt mała ilosc plemników by doszło do zapłodnienia.

Gość gość
wracam z mila wiadomoscia. :) otoz wraz z nadejsciem wieczorku przyszla i @. dzieki za pomoc. :)