mala1121 0 Napisano Styczeń 15, 2014 witam mam na imię Ania. Mam 21 lat. Ważę 80 kg przy wzroście 158-160 sama dokładnie nie wiem ;p Chciałabym schudnąć około 15 kg.. Chce schudnąć pokazać wszystkim ze potrafię! A za rok na weselu pokazać się w innym ciele ;p :) Może ktoś coś poradzi mi trochę w tym odchudzaniu? Jakieś rady? :) Z góry dziękuj***ardzo ;) ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa_PPP Napisano Styczeń 16, 2014 Ja też postanowiłam pozbyć się 15 kilowej nadwagi. Po prostu muszę, bo jest mi naprawdę ciężko, a w ogóle chcę szczupło wyglądać i zmieścić się w rozmiar 36. Stosuję już dietę oraz zaczynam ćwiczenia dla odchudzających się w klubie fitness. Ale tak sobie ostatnio myślałam, żeby wesprzeć swe odchudzanie tymi tabletkami - http://wsad.it/gosc/slimette . Opinie mają dobre, więc chyba warto zaryzykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 Ja już też od paru dni zaczęłam ćwiczyć i staram się zdrowo jeść ;) powodzenia ;) ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tamara29 Napisano Styczeń 16, 2014 Dziewczyny, w trakcie odchudzania nie zapominajcie o nawadnianiu organizmu! Polecam Ustroniankę z magnezem ponieważ może zapobiegać skutkom zmęczenia i osłabienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 Polecam wątek JASKIERKI57"schudłam jedenaście i pół kilogramów w 34dni" ja dzięki jej jadłospisowi i przepisach schudłam już 13kg więc wstąp i przeglądnij:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala1121 0 Napisano Styczeń 16, 2014 czytałam już to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala1121 0 Napisano Styczeń 16, 2014 a może ktoś poleci jakieś ćwiczenia? ktoś ćwiczy mel B i z Ewą? jakie są efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa_PPP Napisano Styczeń 17, 2014 Wczoraj byłam na ćwiczeniach i jakoś byłam taka zmęczona, że zaraz usnęłam. Dzisiaj już nie idę, muszę odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2014 Do mala1121: Cześć Aniu:-) masz ten sam wzrost i wagę co ja przed 3,5 miesiącami. Teraz ważę 70 kg. Chciałabym zrzucić jeszcze parę ładnych kg. Zaczełam swoje odchudzanie po raz 2 w życiu. Pierwsze moje odchudzanie było ok 10 lat temu. Schudłam 20 kg. Niestety efekt jojo spowodował, ze waga wróciła jak bumerang, po około 2-3 latach. Teraz jem wszystko tylko w małych ilościach i do tego biegam, spaceruję ok 5 km przez 3-4 dni w tygodniu + robię brzuszki. mam nadzieję, ze uda nam się pozbyć tych dziadowskich kilogramów :-) napisz ile masz lat? Zapewne jesteś młodsza ode mnie:-). Ja mam 26. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala1121 0 Napisano Styczeń 17, 2014 Ja mam 21 :) tak samo ja jem wszystko ale w malych ilosciach :) po prosyu mam za malo ruchu;/ dlatego musze wziasc sie do roboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala1121 0 Napisano Styczeń 17, 2014 Ja mam 21 :) tak samo ja jem wszystko ale w malych ilosciach :) po prosyu mam za malo ruchu;/ dlatego musze wziasc sie do roboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porana Napisano Styczeń 17, 2014 Tez bym chciala..gorzej z nastawieniem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala1121 0 Napisano Styczeń 17, 2014 no u mnie tez z tym bylo ciezko ;p ale wkoncu mam powody aby schudnac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porana Napisano Styczeń 17, 2014 od kiedy zaczynasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala1121 0 Napisano Styczeń 17, 2014 zaczelam od 1 stycznia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach