Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala1121

chce schudnac

Polecane posty

witam mam na imię Ania. Mam 21 lat. Ważę 80 kg przy wzroście 158-160 sama dokładnie nie wiem ;p Chciałabym schudnąć około 15 kg.. Chce schudnąć pokazać wszystkim ze potrafię! A za rok na weselu pokazać się w innym ciele ;p :) Może ktoś coś poradzi mi trochę w tym odchudzaniu? Jakieś rady? :) Z góry dziękuj***ardzo ;) ;*

Gość Ewa_PPP
Ja też postanowiłam pozbyć się 15 kilowej nadwagi. Po prostu muszę, bo jest mi naprawdę ciężko, a w ogóle chcę szczupło wyglądać i zmieścić się w rozmiar 36. Stosuję już dietę oraz zaczynam ćwiczenia dla odchudzających się w klubie fitness. Ale tak sobie ostatnio myślałam, żeby wesprzeć swe odchudzanie tymi tabletkami - http://wsad.it/gosc/slimette . Opinie mają dobre, więc chyba warto zaryzykować.

Gość gość
Ja już też od paru dni zaczęłam ćwiczyć i staram się zdrowo jeść ;) powodzenia ;) ;*

Gość Tamara29
Dziewczyny, w trakcie odchudzania nie zapominajcie o nawadnianiu organizmu! Polecam Ustroniankę z magnezem ponieważ może zapobiegać skutkom zmęczenia i osłabienia!

Gość gość
Polecam wątek JASKIERKI57"schudłam jedenaście i pół kilogramów w 34dni" ja dzięki jej jadłospisowi i przepisach schudłam już 13kg więc wstąp i przeglądnij:)

a może ktoś poleci jakieś ćwiczenia? ktoś ćwiczy mel B i z Ewą? jakie są efekty?

Gość Ewa_PPP
Wczoraj byłam na ćwiczeniach i jakoś byłam taka zmęczona, że zaraz usnęłam. Dzisiaj już nie idę, muszę odpocząć.

Gość gość
Do mala1121: Cześć Aniu:-) masz ten sam wzrost i wagę co ja przed 3,5 miesiącami. Teraz ważę 70 kg. Chciałabym zrzucić jeszcze parę ładnych kg. Zaczełam swoje odchudzanie po raz 2 w życiu. Pierwsze moje odchudzanie było ok 10 lat temu. Schudłam 20 kg. Niestety efekt jojo spowodował, ze waga wróciła jak bumerang, po około 2-3 latach. Teraz jem wszystko tylko w małych ilościach i do tego biegam, spaceruję ok 5 km przez 3-4 dni w tygodniu + robię brzuszki. mam nadzieję, ze uda nam się pozbyć tych dziadowskich kilogramów :-) napisz ile masz lat? Zapewne jesteś młodsza ode mnie:-). Ja mam 26.

Ja mam 21 :) tak samo ja jem wszystko ale w malych ilosciach :) po prosyu mam za malo ruchu;/ dlatego musze wziasc sie do roboty :)

Ja mam 21 :) tak samo ja jem wszystko ale w malych ilosciach :) po prosyu mam za malo ruchu;/ dlatego musze wziasc sie do roboty :)

Gość porana
Tez bym chciala..gorzej z nastawieniem :P

Gość porana
od kiedy zaczynasz?