Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne testy

Polecane posty

Gość gość

Cztery dni przed okresem zrobilam wieczorem test, bo mialam jakies dziwne klocie w dole brzucha. Wyszla taka bladziutka. Nastepnego dnia powtorzylam i byla jedna, od razu zrobilam kolejny tez jedna, wiec dalam spokoj. Przed chwila ( jutro okres na ktory sie nie zapowiada) znowu zrobilam i wyszla druga duzo wyrazniejsza niz na pierwszym tescie, ale znikla! WTF?! Mial ktos tak, bo ja juz wymiekam... Jutro dopiero poszukam lekarza, ktory mnie przyjmie...

Gość Pudlo Viagry sp zoo
testuje kary sim prosze wziac numerek ustawic sie w kolejce 🖐️

Gość gość
Najlepiej idz na bete. Testy robiłaś tej samej firmy czy innej?

Gość gość
Tej samej firmy, w dodatku te o zwiekszonej czulosci. dzis okresu nie dostalam, wiec jutro wybieram sie na gina :)

Gość gość
Do gina*

Gość gość
A co ci gin pomoże tak szybko? Nawet nie stwierdzi ciąży.Najlepiej zrobić betę a do ginekologa za tydzień pójść.

Gość gość
zamiast iśc do lekarza, to idź na betę, bo w chwili obecnej lekarz powie ci jedynie, ze macica jest rozpulchniona, co może oznaczać ciążę lub zbliżającą się miesiączkę i tyle, może zobaczy pęcherzyk na usg, a ty sie będziesz następne 2-3 tyg głowiła czy wszystko jest ok i czy następnym razem zobaczysz serduszko

Gość gość
nie wiem po co latacie z tak wczesną ciążą do lekarzy, jak test pokazał dwie kreski to ciąża jest i potwierdzić u lekarza idzie się w 6\7 tc , wczesniej i tak nic nie widać.

Gość gość
*6 lub 7 tc.

Gość gość
Dziekuje, moze faktycznie tak zrobie. Dzieki

Gość gość
moja kolezanka kilka razy miala 2 kreski a ciazy nie bylo

Gość gość
Gdyby kogos to zainteresowalo, to wciazy bylam, ale przyszedl "okres". W sumie to juz 3 raz od kiedy sie staramy :(

Gość gość
to chyba czas najwyższy zrobić badania: TSH i progesteron

Gość gość
A skąd wiesz że byłaś? Lekarz potwierdził?

Gość gość
Mialam robione. Mam hashimoto i tabletki na wyrownanie tsh i jest w normie, ale to choroba autoimmunologiczna i mam czekac na cud :/

Gość gość
Badanie z krwi.

Gość gość
a progesteron?

Gość goldowa
A ja mam problem... Wspolzylam w dni plodne a cykle mam regularne co 28dni. Przed spodziewanymn okresem(ktorego nie dostalam): -Pobolewa mnie podbrzusze zaraz od owulacji do dnia okresu -piersi wrazliwe na dotyk -bol glowy -sennosc,rozdraznienie 10 dnia od domniemanej owulacji zrobilam test beta <2.00 i poczekalam do dnia okresu ale sie nie pojawil. Od tego dnia: -bol piersi i znacznie wieksze -zylki na piersiach -bol glowy mocniejszy -bol brzucha ustal tylko czasem zakluje -wczoraj dziwne zakrecenie w glowie -mdli mnie, ogolnie zle sie czuje W dniu spodziewanego okresu test domowy wieczorem negatywny, dwa dni pozniej(czyli dzis) z pierwszego moczu test negatywny. Ale... Po 3 min pod dobrym swiatlem widzialam linie ale nie byla zabarwiona tylko biala, cien cienia... Czy jest szansa ze to ciaza? Moglo jeszcze dobrze nie wykryc? Test kazdy inny mialam. Okres nigdy mi sie nie spoznial...

Gość goldowa
Niech ktos pomoze!!!

Gość gość
Nie chce Ci odbierac naadzieji, ale raczej nic z tego. dla pewnosci mozesz powtorzyc test z krwi

Gość goldowa
Nadzieja moge miec tylko w tym ze mam slaby przyrost hcg i moze dlatego ale tez innego dziewczyny wypisuja ze test dopiero pozytywny wyszedl im tydz po spodziewanym okresie a dwa dni po byl negatywny... 3 miesiace temu bylam w ciazy pozamacicznej i mialam te same objawy a przed okresem nigdy nie mam a jeszcze do tego brak okresu...

Gość Zosia1989
Witajcieusmiech.gif Jestem Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Rodzę w kwietniu. Mojej ciąży towarzyszyły różne przygody np. testy ciążowe a byłam w ciąży itp. Postanowiłam założyć kanał na youtube.com o ciąży. Będzie to miejsce zarówno dla kobiet oczekujących maleństwa, jak i starających się o swojego bobaska. Proszę o komentowanie i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Możemy się wiele od siebie nauczyć. Będąc w ciąży brakowało mi takiego miejsca i filmików o tej tematyce. Oto link do mojego ostatniego filmiku: http://www.youtube.com/edit?o=U&amp ;video_id=-sCcyEW5NVg. Jest o moich objawach i potędze kobiecej intuicji. Jeśli się Wam spodoba subskrybujcie, by być na bieżąco i razem tworzyć kanał. Mam nadzieję, że każda kobieta znajdzie tam coś dla siebieusmiech.gif W kolejnych filmikach pojawią się informację dotyczące pierwszej wizyty u ginekologa oraz mitów związanych z ciążą - jednym słowem moja ciąża w pigułce. Buziaki:*