Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sliczna dziewczyna w autobusie

Polecane posty

Gość gość

Kurcze, co kilka dni widze w autobusach, tramwajach takie sliczne dziewczyny... dzisiaj znowu widzialem taką ;/ co ja bym dal, zeby taka dziewcyznę poznać... zeby z taką poprzebywac, porozmawiac.

Gość gość
400 zł

Gość gość
chyba tak to sie wlasnie skonczy... ku*wa jakie zycie jest po*ebane.

Gość gość
Życie

Gość gość
a sam pewnie pasztet jestes, lecz na dziewczyne sredniej urody nie spojrzysz

Gość gość
Typowe.

Gość gość
To zależy co rozumiesz przez słowo ładna. Czesto laski maja tyle tapety na ryju że jak byś z****** w potylice to byś mógł zrobić odlew jej twarz i zrobić sobie lale. Ważniejsze jest to co laska ma w środku kiedyś będziesz stary i będziesz nieszczęśliwy z kobietą którą wziełeś bo była z******ta. Zagadaj do jednej a nie czaisz sie jak szpak n*******ie.

Gość gość
Kiedyś się przełamałem i zacząłem podrywać dziewczyny wszędzie. W sklepie, na ulicy. Potrafiłem podejść do dziewczyny, powiedzieć jej, że jest moja, albo że ja porywam i zabieram do domu, po czym przerzucałem ją sobie przez barki i szedłem z nią do domu. Koledzy się śmiali, że wariat, że robię trzodę, że głupek. Ale kiedy oni wali konia, ja bawiłem się z tymi dziewczynami. Teraz już nie przerzucam lasek przez bary, ale spokojnie zagaduje do dziewczyny o byle czym. Nawet mówię: przepraszam, za mój tupet, ale bardzo mi się podobasz i pomyślałem, że więcej mogę cię nie zobaczyć. Oczywiście żeby ci ten numer wypalił, przyda ci się trochę jaj, pewności siebie, potrenuj jakiś sport (bo nic tak nie dodaje pewności siebie). A jak laska ma fochy, trudno, inna na pewno tylko czeka żeby ją ktoś poderwał. Pozdro !