Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati93

podejrzewam zdrade

Polecane posty

Gość mati93

Witam wszystkich nie umiem spac ciągle w glowie krąży mi jeden temat moja dziewczyna chyba przez pomylke wyslala do mnie sms'a w tym sensie ze mialbyc on do kogoa innego :/ otoz przed tym smsem spokojnie sobie gadaliśmy skończyliśmy gadac chwile czasu minelo a ona wysyla mi sms o treści "ja tez trzeba nie dlugo isc spac :*) przeczytam poprzednie wiadomosci nie bylo,tam nic co moglo by spowodowac taka odpowiedz z jej strony. Moze i pisala z kolezabka czy z kolega ale my sobie o takich rzeczach gadamy nawet o drobnostkach. Potem sie ostro w****ila i zaczela tlumaczyc ze jej sie wyrazy poprzestawialy ale to jest nie kozliwe. Cos mi tu nie gra. Co o tym myslicie pomozcie

Gość gość
Nie wiem czy w******a się sama, czy zwróciłeś jej na to uwagę. nie powinieneś dać jej znać, że się kapnąłeś, że coś nie gra. jesli dałeś, to udaj, że uwierzyłeś w jej kłamstwa. Musisz teraz inteligentnie ją szpiegować. Załóż jej program szpiegujacy w laptopie, dorwij jej bilingi, dorwij jej hasło do fejsa. Może czasem u ciebie wchodzi na fejsa, to zaloz i u siebie program ktory zapamietuje wszystkie hasla. Moim zdaniem na 99% robi cie w wala. Teraz musisz miec dowody. Powiem ci, w 99% przypadkach, jak ktos cos czuje, to zazwyczaj ma racje, takie rzeczy sie czuje.

Gość mati93
Zwrocilem jej uwagę niestety ale to bylo,pod,wplywem impulsu zqpytalem sie po prostu ona pisze ze niby jej sie wyraz" ja tez" przestawil z wyrazem luz" jak to możliwe ? A z drugiej strony i nie na temat odpowiedz wgl.

Gość mati93
Odpisze ktoś jeszcze bardzo proszę zależy mi na tym

Gość gość
gdybym znalazla sie w Twojej sytuacji w zyciu bym nie uwierzyla w taka bajke. Moze i jej sie poprzestawialy ale to malo prawdopodobne z "ja tez" na "luz" chociaz niewiadomo. najlepiej z nia bardzo szczerze o tym pogadaj to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie

Gość mati93
Ja tez swiety nie jestem. Jestem chorobliwie zazdrosny ale zawsze tlumie to w sobie i tlumacze sobie ze ona nigdy by tego nie zrobila i to sie z czasem we mnie gotuje i wybucham. A potem sam juz,nie,wiel,co,jest prawda a co klamstwem. Ale ta cala zaistniala,sytuacja strasznie mi smierdzi. To jest nie mozliwe zeby sie tak pomylila a wgl nawet jeśli to,druga opcja,i tak nie,pasuje rozmowy.

Gość gość
Nikt swięty nie jest a zazdrość to normalna rzecz czasem problem z zaufaniem.. Ale masz racje dziwny sms i sam twierdzisz, że nie pasuje to najwyraźniej coś jest nie tak. Najlepiej z nią o tym pogadaj zapytaj jak mogła się pomylić no i powiedz, że sms nie pasuje. Pewnie będzie się złościć, ale musisz z nią pogadać skoro masz wątpliwości.

Gość mati93
. Jak ja znam,zacznie,sie zloscic i,obracać kota ogonem czyli,tak przekabacic zeby bylo na mnie. I chodz bym,nie wiadomo,jakimi argumentami i dowodami,walil,udowadnial itd ona i tak nie ulegnie. Czasami die zastanawiam,dlaczego ja dalej z nią jestem ..

Gość gość
Wiesz co podam tobie mojego emaila chcialabym opowiedziec moja sytuacje i jak ja to widze a na forum to tak nie bardzo o ile to nie problem daria09030@wp.pl

Gość mati93
Jak ja znam zacznie sie zloscic i odwracać kota ogonem żeby bylo na mnie ultimatum ? Zawsze przegrywam za bardzo koch czasami sie zastanawiam dlaczego ja dnia jestem. Nie wiem co zrobie jak wyjdzie na jaw ze to jednla zdrada

Gość gość
Wiesz co podam ci mojego maila o ile to nie problem dla ciebie bylam w podobnej sytuacji a tak na forum to nie wypada daria09030

Gość mati93
Ucieszylbym sie jaibys tutaj zaczela rozmowe

Gość gość
Znalazłam się w podobnej sytuacji do ciebie z moim obecnym chłopakiem. Z tym, że była to rozmowa na jednym z portali, otrzymałam pewną wiadomość o dziwnej jak dla mnie treści, na początku miałam te same wątpliwości co ty ale na szczęście problem się rozwiązał po przez rozmowe. Zdrady nie było:) Jestem z nim prawie dwa lata i dla mnie w związku najwazniejsza jest szczerość bo bez tego to długo nie przetrwa. Nie wiem jaka sytuacja jest między wami, czy może kiedyś zawiodłeś się na niej i może dlatego jesteś taki przewrażliwiony, no nie wiem. Jedynym rozwiązaniem jest rozmowa a jeżeli była szczera mowiac że coś jej się poprzestawiało i ciebie nie okłamała to nie będzie siè złościć i spokojnie z tobą o tym porozmawiać a jeżeli nie będzie chciała no to znaczy, że jednak coś ma za uszami

Gość mati93
Pogadam z nią dzisiaj o tym dzięki za rade naprawdę. Naprawdę zależy mi na tej dziewczynie i przed rozmowa będę ja blagal o szczerość. Dam znac po rozmowie

Gość gość
Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni powodzenia

Gość gość
I tak uważam, że szpiegowanie wiele by pomogło, programy jak www.szpiegpc.pl nie kosztują wiele, a będziesz miał jasny obraz sytuacji. Szpiegowanie nie jest dobre, ale skoro masz wątpliwości w to, co ona mówi... przyłapałeś ją na gorącym uczynku, mogła to być np. koleżanka, a tak to sama sie pograzyla...

Gość gość
a ten www.szpiegpc.pl mi pokaże jakie jej rozmowy sa? i skim?

Gość gość
pewnie jo, takie program wlasnie do tego sluza, do wykrywania i czytania bez wiadomosci innych