Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prubowalam o tobie zapomniec nawet nie wiesz jak bardzo staralam sie wymazac cie

Polecane posty

Gość gość

prubowalam o tobie zapomniec nawet nie wiesz jak bardzo staralam sie wymazac cie z mojego zycia zeby w ogole o tobie nie myslec, myslalam ze jak zaczcne spotykac sie z innymi to znikniesz z mojego zycia , ja poprostu nie potrafierozumiesz, nie potrafie ,nie potrafie przestac cie kochac! wszystko mi go przypomina, doslownie wszystko.. ;(

Gość gazella
biedactwo... rozumiem Cie, ale uwierz mi , wkońcu to kiedys minie, powinno, jak długo juz próbujesz zapomnieć?

Gość gość
jak ty prubujesz przez u ' tak jak piszesz to współczuje facetowi

Gość gość
a co się takiego stało między Wami? Po prostu się rozstaliście czy może ktoś zdradzał?? Opowiedz coś więcej może C***omożemy.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Guzik minie ja juz zapominam 5 lat i nic....

Gość gość
21 lat

Gość gość
witam wszystkich to ja utorka tego postu pisze .. przepraszam ze nie odpowiadalam na wasze posty, ale mnie caly dzien nie bylo dopiero teraz odczytalam.. ja mam 23 latamoj parner, byly prnter 30..ale wiek tu nie ma zadnej ronicy liczy sie uczucie. nie, nie chodzi o to ze ktos z nas zdradzal, poprostu rozstalismy sie z mojej winy, bo powiem w skrocie, moj byly juz teraz, pojechal do pracy do niemiec, i mi cos odwalilo i zaczelam go olewac on tam ja tu, on dzwonil ja nie odbieralam jego telefonu, pisal smsy ja potrafialm sie nie odzywac 3 dni, az wkoncu pomyslal ze mam tu kogos, dalam mu do odczuaci ze mam go w d***e a wcale tego nie chcialam by tak wyszlo, mieszkalimsy razem i pewnego dnia napisalam mu ze nie mozmey byc dluzej razem spakowalam jego ubrania i kazalam mu po nie przyjechac jak by nigdy nic od tak... on tam w niemczech, ja tu i takie cyrki robie, pozniej prubowalam wrocic on, tez ale znow zawqlilam,,, teraz minelo juz prawie 7mieswiac od rozstania aja nic, w ogole sie nie wypalilam, wciaz go kocham tak jak wcesniej.. p.s dluga to jest historia

Gość gość
Miałas przez miesiąc PMS? Walnij się teraz w łeb! Ja się bije.... Kiedyś zostawiłam chłopaka dla innego, a teraz po latach, ten mężczyzna przyprawia mnie o płacz każdego dnia. Z żalu! Okazało się, że jest cudownym, męskim, zaradnym i słodkim facetem! Ech głupota!