Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mm pomogło na kupki kolki u noworodka co robić

Polecane posty

Gość gość

Mała ma problem z brzuszkiem. Czy hipp combiotic byłby dobrym rozwiązaniem?nie mogę piersią karmić. Chciałam ale nie mam pokarmu.

Gość gość
po pierwsze nie tłumacz się dlaczego nie karmisz bo innych nie powinno to obchodzić, hipp jest dobrym mlekiem, ja karmię swoją od 4 m-ca hipp i jest ok

Gość gość
ja karmie BEBIKO, nie bylo zadnych problemow :) moze poradz sie pediatry, zreszta kazde dziecko inaczej reaguje na mleko, moj np.bardzo zle znosil NAN,a moja przyjaciolka dwojke dzieci nim wykarmila i bardzo sobie chwali

Gość gość
moja ma 3,5 msc i dostaje hippa bio combiotic raz na noc i raz w dzien , reszta piers, jak byla na samej piersi kupy byly zielone smierdzace i ze sluzem-teraz rewelacja, przepisowe musztardowe z grudkami:p no i gazy odchodza a musialam windi non stop uzywac, hipp jest super

Gość gość
Przerobiliśmy wszystkie mleka, hipp combiotic, bebilon comfort, bebilon pepti, enfamil, bebiko, gerber, nan i dopiero nutramogen pomógł

Gość gość
Ten nutramogen to rzeczywiście taka rewelacja czy indywidualne i gdzie się kupuje

Gość gość
nam pomógł Enfamil na kupy, daj też kropelki Biogaia, na kupę rewelacja. a na kolki... Espumisan, Debridat, Delicol, niestety, taka bateria. i herbata koperkowa. ale z mlekiem - co brzuszek to reakcja. próbuj. wystrzegaj się mlek AR, zagęszczanych, wzmagają zaparcia i kolkę.

Gość gość
kup dziecku herbatke ułatwiająca trawienie z Hippa - w skladzie ma koperek anyż i chyba majeranek. Albo koperkowa z kminkiem. Koperek rozluźnia, po kminku łatwiej puszcza bączki - powietrze nie zalega i nie ma kolek. Czytałam tez o naparach z kminku ale to głównie na puszczanie bączków własnie.

Gość gość
rumianek, nie majeranek :D

Gość gość
Led masz racje... sorrrrki nie wiem czemu napisalam majeranek jak myslalam o rumianku :)

Gość gość
MOJEMU SYNKOWI TEŻ POMÓGŁ NUTRAMIGEN