Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak czy nie

Polecane posty

Gość gość

Pisałam do pewnego chłopaka na fejsbuku, ale on przez tydzien mi nie odpowiadal, wczesniej tez tak kila razy robil. Teraz on napisal do mnie. Jak go potraktowac? Znamy się juz od trzech lat (poznalismy sie na studiach)i ja cos do niego czuje.

Gość gość
"Coś do niego czuje" - Ale co tu myśleć? Chcesz żeby cię przerżną, to zamiast udawać zakonnice, zapytaj go wprost, jak się i ty mu podobasz, to nie będzie to dla niego żaden problem. Jak ktoś coś do kogoś czuje, to znaczy, że dobór płciowy zrobił swoje i jedno chce się pieprzyć z drugim. Proste?

Gość gość
Zerżnąć, pieprzyć, dobór płciowy. Aleście, kurna, subtelni romantycy. :-o

Gość gość
On twierdzi ze jest we mnie zakochany ale ja jakos nie moge do onca w to uwierzyc

Gość gość
Facet twierdząc, że jest w tobie zakochany, ma na myśli to, że chce cię bzykać. Tak samo z miłością kobiety. Gdzie ty tu widzisz problem? To kwestia związków chemicznych, produkowanych w najstarszych obszarach naszego mózgu. Skoro ty do niego coś czujesz (chcesz aby cię przerżnął), on cię kocha (chce cię przelecieć) to mamy do czynienia z typową "miłością" i powinniście zrobić to czego od was mama natura oczekuje.

Gość gość
gość Facet twierdząc, że jest w tobie zakochany, ma na myśli to, że chce cię bzykać. Tak samo z miłością kobiety. Gdzie ty tu widzisz problem? To kwestia związków chemicznych, produkowanych w najstarszych obszarach naszego mózgu. Skoro ty do niego coś czujesz (chcesz aby cię przerżnął), on cię kocha (chce cię przelecieć) to mamy do czynienia z typową "miłością" i powinniście zrobić to czego od was mama natura oczekuje. No bardzo sensowna analiza milosci ;-)