Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z mezem

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy ze soba7 lat, po slubie 2. 5. Odkąd pamietam był niesmiałym facetem- choć jest starszy ode mnie o 12 lat. Nasze pierwsze razy spełzały na niczym, bo choć był podniecony i cchiał sie kochać to nie stawał mu członek. Po paru razach udało się- było dobrze kochaliśmy sie często i nawet eksperymentowaliśmy- miejsca pozycje rodzaje. Czasem zdarzały się okresy że nie chciał się kochać ale szybko mijały.Poślubie kochalimsy sie codziennie rano i zdarzało się ze po powrocie z pracy tez. Gdy zaszłam w ciaze miałam problemy z wymiotami , ogolnie zle sie czułam, ale czasem sie zdarzało, od 7mca nic juz nie było, owszem przytulalismy sie calowalismy ale seksu nie- nie mialo na to wpływu przybieranie na wadze bo w sumie przytyłam 12 kg, i nie wygladalam na kobiete w ciazy. Pourodzeniu dziecka tez nic przez 5 mcy, w kocu zdarzyło się pare razy z mojej inicjatywy, ale to ja piesciłam a on był bierny, i tak jest do dziś czyli cały rok.Gdy zaczynam to ja gdy pieszce to ja- kiedys piesciłam mu czlonka pol godziny, a on wszedl we mnie na 2 min i skonczyl. Dla niego to był seks,orgazmu nie miałąm od 8 mcy. Czy ja robie problem czy rzeczywiscie cos jest nie tak jak dla Was? Mamy osobne pokoje z dzieckiem, zreszta kochamy sie jak spi gleboko, jestesmy cicho- choc ja lubie sobie pokrzyczec, jużnie mam pomyslu. Kolacje, wywoływanie napiecia biezlizna nic nie pomaga. Ono seksie w ogole nie rozmawia, wie ze dla mnie jest wazny, ale nic z tym nie robi. Ja naprawde chiałabym by było jak kiedyś, kochac się dlugo namietnie szalenie- nigdy nie robiłam mu zakazów, co chiał to miał. Zreszta mnie niesamowicie podnieca jak to facet wychodzi z inicjatywa..uwielbiam mu sprawiac przyjemnosc rozkosz... Czy jest szansa ze kiedys to wroci- bradzo mi tego brakuje...

Gość gość
nikt nic nie napisze?

Gość gość
myślę, że powinien pójśc do seksuologa, bo ma pewne problemy. Jednak najbardziej przekonuje mnie myśl, że on jest gejem. Znam pewne małżeństwo ( byli ze soba prawie 9 lat) aż pewnego pieknego dnia, żona wróciła wcześniej z pracy. Zastała męża z kochankiem w łózku. Mają 2 synów.

Gość gość
nie, on nie ma nawet przyjaciela, ale wiemże kobiety były w jego życiu,nie zawsze też wolne...

moze przenies swoj temat na erotyczny.Tam wiecej osob ci odpowie .

Gość gość
dosyc dlugo nie bylo miedzy wami seksu,moze chodzi gdzies za kase a tam nie musi nic robic i to mu sie podoba,pogadaj z nim

Gość gość
na pewno nie ma nikogo i nigdzie nie chodzi.

Gość gość
gdy facet zostaje ojcem spada mu poziom testosteronu to jest fakt ale żeby w ogóle nie chcieć seksu

Gość gość
no właśnie a ja już nie wiem czym go rozbudzić.. i co będzie dalej