Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M00rland

Ej kobietki niedługo się szykuje rocznica 8 lat odkąd jestem na kafe

Polecane posty

myślę co by jakąś taką symboliczną składkę zrobić na prezencik dla mnie, co wy na to?

Gość gość
moorland, to naprawdę ty? :classic_cool: niezłe balony :classic_cool:

Gratulować bo swoją obecnością tutaj pomogłam wielu ludziom dostrzec sens ich życia. Oddaje też końcówkę pensji swojego partnera na Fundację Słoneczko więc jestem dobrą osóbką której należą się graty.

Moor -8 lat kupa czasu.Ja tez jestem chyba z 4 . Ale odnosze wrazenie , ze sie zmienilo tu .Coraz mniej ludzi pisze , niebieskich nikow , jak na lekarstwo , ciekawych tematow brak, dyskusji brak .Jak dla mnie "pustynia" .

Przeczytałam słowo kupa? Aż mnie naszło na wizytę w kibelku :) Faktycznie forum się zmieniło przez ten czas, kiedyś nie było tu tylu frustratów i normalne kobiety mogły sobie porozmawiać o życiu uczuciowym.

Gość gość
bardzo dziwne :D Użytkownik: M00rland ( ilość tematów: 2, ilość postów: 6 )

Kurfa znowu admini wyczyścili mi konto. Od czasu do czasu robią mi takie akcje, bo zazdroszczą mi popularności.

tez tak mysle teraz .Sczegolnie te 2 duze OO w niku . Zreszta ona nie przeklina :-P Ty jestes kims innym .

O co wam moje milusie chodzi? Jak mnie coś podk****, to zdarzy się mi powiedzieć niecenzuralne słowo, to normalka.

Błękitna nie przesadzaj. To musi być jedno wielkie nieporozumienie.

Gość gość
błękitna pokrywka i jej zapłon :D

J***** podszywie zobaczysz, jak cię dorwę to ci nogi z tyłka powyrywam. Myślisz że to zabawne? Trenowałam Mutai Thai i wiem jak z takimi dowc*pnisiami postępować. Z karata w krtań i się skończy chlewnia.

Przez ciebie podszywie, z nerwuw popuściłam w gacie i teraz mnie mój boss w********i z roboty, jak poczuje ten smród. Idę do kibla się wyczyścić, oby szef mnie nie przyłapał.

e teraz to juz jest nieapetycznie i z brakiem smaku . Powodzenia , baw sie dalej .

I tak cię nigdy nie lubiłam. Większość twoich wypowiedzi jest idiotyczna, zachowujesz się w tematach jak stara kwoka która zjadła wszystkie rozumy. Od teraz nie waż się do mnie odzywać jędzo. Ja przynajmniej jestem uosobiona intelektualistycznie do podmiotów rozmowy, a ty?

Błękitna uspokój się! Jak się do niej odzywasz? Puknij się w czoło a nie zgrywasz twardą. Żebym nie musiała się powtarzać.

Gość gość
czadowe