Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny odpowiada wam ze wasz facet jest mily dla kazdej kobiety

Polecane posty

Gość gość

I jeszcze sam się do tego przyznaje ze jest to często odbierane jako flirt a z jego strony nie jest? No nie wiem, jako kobieta inaczej to odbieram ...

Gość informatyk_wlkp
pamietaj, trzeba byc miłym dla kobiet, aby zrobic dobry grunt i nie palić mostów, bo nigdy nie wiesz, czy któraś c**przypadkiem nóg nie rozłoży. Dobrze koles kombinuje.

Gość gość
No wlasnie tak to odbieram. Tymczasem sam się przyznaje ze jego kolegom się wydaje ze flirtuje z ich dziewczynami. Ja jak rozmawiam z facetami moich koleżanek to zachowuje się neutralnie. A on mi takie rzeczy opowiada jakby się tym chwalil. Może myśli ze wszystkie na niego leca. Zrazilam się nieco :)

Gość gość
Wczoraj był bardzo mily do kelnerki a potem był zdzwiony ze nie poszlam do niego :)

Gość gość
Ale co znaczy miły? Ma być hamem i walić na odlew? Czy prostakiem? Jak ktoś szanuje kobiety to jest miły. Mój jest i dla mojej mamy, babci i pani w sklepie po 50, ale taki jest. Nie znioslabym hama.

Gość gość
Ok, ale czemu sam się przyznaje ze odbierane to jest jako flirt. Dobrze wiecie jak reagują niektóre kobiety, zaraz mysla ze on na nie leci. Wczoraj to się cieszyl do tej kelnerki jak glupi i wodzil za nia wzrokiem.

Gość gość
No źle trafiłaś najwidoczniej, tobie cham i prostak by się przydał.

Gość gość
Dobra, uprzejmy, znam uprzejmych facetow. Ale nie żeby sam sobie zdawal sprawę ze jego uprzejmość wygląda jak flirt.

Gość gość
Bo bycie miłym a słodzenie każdej lampucerze to duża różnica. Kulturalny facet wie jak się zachować, np. jest uprzejmy, ale nie wgapia się i nie traktuje ich jakby zaraz na randkę mieli iść :D tacy faceci to dno, mogą sobie odpuścić związki i co wieczór słodzić innej.

Gość gość
odpuśc go sobie , Ja mam takiego faceta. Jest kumplem dla wszystkich kobiet, a one to wykorzystuja . sa przeszczęsliwa ża maja faceta kumpla. On właściwie nie flirtuje,tylko taki koles dla wszystkich bab. To po jakimś czasie zaczyna wnerwiac . Kobiety sa bezlitosne. Daj sobie z nim spokój. Znajdz innego.

Gość gość
Jak to musi h*jowo wyglądać jak facet się tak zachowuje, taki "milutki", nooo alternatywne ******ie sobie załatwia.

Gość gość
Bawidamek haha jeszcze żeby było na czym oko zawiesić a i tu bywa kiepsko.

Gość gość
Ja już miałam takiego faceta. Wszystkie kobiety się z nim witaly jak z własnym facetem, jemu to pasowalo a mnie wkurzalo. A tu znowu takiego poznałam.