Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milala0000

Jak wybrać salę weselną

Polecane posty

Gość Milala0000

Mam problem z wybraniem sali weselnej, a to przecież najważniejsza sprawa na początek planowania ślubu. Na co zwracać szczególną uwagę? Jakie są wasze doświadczenia?

Gość wilma81
przede wszystkim czy jest klimatyzowana, czy sama w sobie jest ozdobna, okna oraz co za oknami. Nasza sala miala mnostwo duzych okien a za nimi piekny ogrod wiec nie bylo sensu zaslaniac materialem okna tego za nami bo widok byl cudny, tym samym koszta nieco spadly. kiedys tez czytalam na forum, ze podloga sali byla betonowa, katastrofa.

Gość JDS
Jeśli wesele w lato to klimatyzacja jest podstawą. A jaki styl cię interesuje? Myślę, że to też ważne.

Gość gość
Po pierwsze zależy ile masz kasy ,po drugie czy chcesz by sala była blisko domu i goście sami dojadą czy będziesz organizować transport.Zależy jaki styl sali cie interesuje,pałacowa[przeważnie są łaczone kilka sal],elegancka klasyka czy karczma,czy chcesz w restauracji hotelowej czy w domu weselnym,czy masz gości na nocleg czy ciebie to nie interesuje.

Gość Milala0000
Najbardziej podoba mi się styl biesiadny: kominek, drewno (np. bale drewniane na stropie) i surowa cegła. Raczej nie stać mnie na zapewnienie noclegu wszystkim gościom, więc wolałabym salę z dojazdem do niej. Interesuje mnie okolice Chojnic.Bo ślub będzie w Parafii Matki Bożej Fatimskiej w Chojnicach.

Gość gość
Najbardziej wieśniacką - żeby pasowała do głupich zabaw z wodzirejem i tandetna suknia z kołem zmieściła.

Gość gość
widać ktoś tu zazdrości i nie miał jeszcze ślubu trolu?

Gość Kamila gryz
Bardzo ładna sala w tym stylu jest na ul. Droga do Igieł 3

Najlepiej to zrobić w jakimś ładnie położonym, dobrym hotelu. Z managerem hotelowym wszystko ustalisz,, pokoje dla gości na miejscu a jak dobry hotel to i dziećmi się zajmą, często mają współpracujące zespoły i organizacja wesela robi się prosta. A jak miejsce fajne, jak np. hotel Posejdon w Gdańsku http://www.accorhotels.com/pl/hotel-3391-hotel-orbis-posejdon-gdansk/index.shtml to z całej Polski rodzina przyjedzie także dla tego miejsca. Będą się czuli zaszczyceni takim zaproszeniem.