Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje kasy a ciezko o prace

Polecane posty

Gość gość

zalamka. nowy rok i znow problemy. kasy zaczyna brakowac nawet na oplaty. moj facet zarabia ostatnio ledwo 1000zł, a i tak na raty bo dostaje tyg.

Gość gość
pracy brak, pracy ni ma, znajomości... dziwne, moja mama jest na emeryturze a jak jej się zaczyna nudzić to idzie poszukać pracy i zawsze w ciągu tygodnia znajduje, wykształcenie ma tylko zawodowe właściwie brak kwalifikacji bo nigdy w zawodzie nie pracowała. Nie bierze ciężkich prac, bez przesady nie ten wiek i zawsze ten tysiąc dorobi jak jej się nudzi. Ja, rodzeństwo i znajomi na brak pracy nie narzekamy, dziwne to jest, że tyle ludzi nie ma pracy. Nie rozumiem tego.

Gość gość
pewnie myslisz o sponsoringu?

Gość ilonkazettt
o dobrą pracę ciężko, o taką na umowę o pracę też- ale na umowę zlecenie można znaleźć bez problemu w każdym mieście, przejrzyjcie chociaż oferty różnych agencji pracy. kokosów się tam nie zarobi, ale przejściowo lepsze to niż nic.

Gość gość
nic nie ma. ja mam sama tylko 1000zł. i tak kasy brakuje. ten przyniesie a to 200zł a to150zł tyg. i co z tym zrobic. a jesc tez trzeba

Gość 45675476547
mi ktos wczoraj wieczorem przyjechał, walił w okno... przedtem do drzwi...Pewnie gosc chciał mi odłaczyc prad... :p Czekam na przelew zasiłku....

Gość 45675476547
ja kiedys całe miesiace dawałam ogłoszenia, ze posprzatam, zajme sie dzieckiem albo starsza osoba. Nic nie znalazłam, mieszkam w duzym miescie... myslę, ze w tych malych jest jednak łatwiej, bo w moim sa setki tys studentów, co poluja na te dorywcze prace

Gość gość
Weź sie za składanie długopisów... praca może smieszna i nudna ale 100 zl za ileś tam skreconych sztuk. Jak masz wolny dzień to zamiast się nudzić i myśleć to skladaj długopisy powodzenia

Gość 45675476547
na emeryturze jest ten plus, ze pracodawca z tego co kojarze nie płaci ZUS

Gość 45675476547
znam kogos co skłądał długopisy, i podobno na koniec je musiał jeszcze sprzedac, zeby zarobic czy jakos tak

Gość gość
wiem ze w wkieszym miescie jest latwiej. a w malym kicha.

Gość gość
No nie płaci ale tam gdzie mama szuka i tak dają tylko o dzieło więc bez różnicy, powinna mieć mniejsze szanse ze względu na wiek a i tak szybko pracę znajduje, a robi to z nudów

Gość shishinkka
na umowę zlecenie jak najbardziej zleceniodawca ma obowiązek płacić ZUS za emeryta- jedynie kod ubezpieczeń jest inny, ale całe składki są potrącane.

Gość 45675476547
własnie podobno nie, w malych sa szanse wieksze na znalezienia, ofert oczywiscie mniej, ale ludzi tez, nie ma studentów... Jak pracodawca ma studenta albo normalna osobe, to zatrudni studenta bo nie płaci ZUS

Gość gość
ale zalezy co za praca co mam szuka?

Gość gość
ofert mniej ale za to ile ludzi na 1 miejsce.

Gość gość
mam tylko 280zł na koncie. moj niewime ile przyniesie tyg. jak bedzie znow 200zł. to najwiecej. wiec z czego oplacic? a moj probolemu nie widzi. jak twierdzi pracuje.

Gość gość
Zaczne chyba sprzedawać włosy

Gość 45675476547
a jak wysyłacie cv, albo patrzycie ile osób otwierało dane ogłoszenie, np. 700 czy 500, to was nie dobija??

Gość gość
u nas w miescie nie ma zdncyh jakis ogloszen o prace. wikszosc dla facetow. a to spawacz, lakiernik, stolarz. a jak dla kobiety to doslownie pojedyncze ogloszenia. gdzies na szybie sklepu. nie mam szans na prace biurowa- brak studiow. mimo ze jestem technikiem administracji i nic mi to nie daje.

Gość gość
Cóż, uroki internetu, można wysłać sto cv, przejrzeć setki ogłoszeń. Inni też tak robią i liczniki biją. :)

Gość 45675476547
na szybie sklepu to własni e najwieksa szansa na znalezienie pracy

Gość gość
Zerknij na mój blog. Oferta pracy dodatkowej przez Internet może być lekarstwem na Twoje problemy :) www.abc-work.pl/EwelinaW