Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrok Sadu kogo powiadomic

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie, kochanica mojego bylego myslala, ze moze wszystko, tak wiec, wypisywala w necie bzdury na moj temat, nekala mnie telefonami, mailami, podrobila moj podpis...no i w koncu doigrala sie - zalozylam sprawe w Sadzie i niunia zostala ukarana prawomocnym wyrokiem Sadu...i teraz tak chodzi i po glowie, zeby jeszcze bardziej poznala swoje miejsce w zastepie i szeregu i wybieram sie do jej szefa poinformowac go, kogo zatrudnia...moze macie jakies sugestie, kto jeszcze chetnie dowiedzialby sie o skazaniu tej pani ?

Gość gość
lepiej zadbaj o siebie, musisz byc b. zaniedbana, skoro maz cie siurnal...;p

Gość gość
ty wyzej zajmij sie soba !! hahahahaha dobre, smarowac, byle smarowac, co slina na jezor przyniesie, nie masz nic do dodania, to zmien temat !!

Gość gość
Żałosne... Widać, że nie masz swojego zycia...

Gość gość
a rodzice jej wiedza ? zapewne nie, bo i nie ma sie czym chwalic...a te wszystkie krysztalowo uczciwe ,ktore tu sie wypowiadaja...zapewne katoliczki gorliwe :) Masz racje, bron swojej tozsamosci .

Gość gość
zalosna to jest ta panienka i to ona nie ma swojego zycia, skoro tak bardzo probowala podszyc sie pode mnie.

Gość gość
Ale nikt tu nie neguje sensu ukarania przez sąd i założenia jej sprawy. Ja neguje wyłącznie obecne postępowanie autorki bo nie robi nic innego jak to samo co tamta pani a to je stawia na tym samym poziomie.... Jak to się mówi - przyganiał kocioł garnkowi.

Gość gość
up up up

Gość gość
no jakie szlachetne postawy...autorka powinna sie jeszcze pochlastac za to,ze podala ja do Sadu.