Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWIEDZCIE CZY KTOS Z WAS TUTAJ CHODZI DUŻO NA NOGACH I CO WAM TO DAJE

Polecane posty

Gość gość

czy prawda jest ze zbyt szczuple osoby nie powinny duzo maszerowac bo niestety nogi sie staja jak patyczki i bardzo sie chudnie?

Gość gość
właśnie że mięśnie się rozbudują przecież...

Gość gość
bzdura od chodzenia miesnie zanikaja i tylek calkiem zanika jak ktos ma maly

Gość gość
a jak jeszcze można chodzić jak nie na nogach, bo też jestem ciekawa? :P

Gość gość
aaa na rękach można!

Gość gość
a to dziwne,bo mi sie jakos wszystko wlasnie rozbudowalo odkad pracuje 2 lata ciagle "na nogach".

Gość gość
Chodzę od roku po urodzeniu czyli wpip lat ,a dupa mi urosła więc to chyba jednak kłamstwo, że się chudnie bo nogi mam jak balerony a d**ę jak szynka :P

Gość gość
Mi tez nogi przytyly od chodzenia

Gość gość
Polski chodziarz Korzeniowski raczej nie miał chudych nóg a nachodził się co nie miara .

Gość gość
Nareszcie mam wymówkę jak mąż mi powie że mam grube nogi to odpowiem że to nie wina żarcia tylko od chodzenia mi utyły :)

Gość gość
Bo jak się dużo chodzi to się dużo spala . Jak się dużo spala to trzeba odpowiednio jadać . Jak chudzielec dużo chodzi i dobrze się odżywia to ma szansę na ładnie umięśnione nogi i jędrną pupę .

Gość gość
nie klamcie ludzie.. moze łydki wam przytyja ale uda chudna i tylek od razu minimum pol godziny dziennie spaceru i od razu sie chudnie bez diety nawet.. widocznie macie budowe od poczatku taka mocną i jestescie potezne ale szczuple osoby od chodzenia nie beda mialy grubszych ud i tylka tylko chudsze...to jasne jak slonce

Gość gość
Człowiek, aby utrzymać dobrą kondycję, powinien przejść dziennie 10,000 kroków. Ja chodzę ok. 7-8 km dziennie i to jest właśnie ta norma. Dla zdrowia, dla urody, dla formy. Doopa rośnie wtedy jak bilans zjadanych kalorii do wydatkowanych wychodzi na plus. Stanie, praca na "nogach" po 8 godz. powoduje żylaki. Jak ktoś ma taką pracę koniecznie jest wykonywanie odpowiednich ćwiczeń aby im zapobiec.

Gość gość
czyli przytylyscie bo duzo wiecej jecie i kalorycznie. proste jakbyscie jadly tyle co zawsze i chodzily to byscie byly chude i zdrowe bo chodzenie tez zdrowe jest

Gość gość
JASNE ...TYJA TYLKO TE CO DUZO JEDZA

Gość gość
7 kilometrow co dnia chodzisz...szok to wychodzi jakies 2 godziny az co dnia zazdroszcze

Gość gość
Nie ma czego zazdrościć, kupuj odpowiednie buty, wyznacz sobie trasę i zacznij. Oczywiście nie od razu po 7 km, ale np., 2-3. To bardzo wciąga i jak zdarza mi się nie odbyć codziennego marszu, z różnych przyczyn, nigdy a lenistwa, mam jakieś wyrzuty sumienia. To prawie nałóg, ale jaki zdrowy! :)

Gość gość
a chudniesz przez to bardzo??ile schudlas przez to chodzenie i czy jestes zdrowsza odkad chodzisz?

Gość gość
ja chodze z koniecznosci nie mam prawa jazdy ani bryki a z komunikacja tak sobie -wiec jesli musz e to chodze -ale od dziecka brzydzily mnie i smieszyly spacery bez sensu i celu - w ogole nie lubie wychodzic z domu ani przebywac na dworze robie to z koniecznosci wiec spacery rowery odpadaja

Gość gość
nie rozumiem co fajnego jest w wedrówkach górskich i pieszych

Gość gość
Ja lubię chodzić.Często zamiast jechać autobusem miejskim albo autem wolę się przejść.Spacery uwielbiam. W efekcie jestem bardzo szczupła.

Gość gość
Codzienna aktywność fizyczna w tym także marsze ma ogromne znaczenie dla naszej kondycji: dotlenia organizm, pozwala pozbyć się napięć, stresu, usprawnia krążenie, zapobiega chorobom stawów, pozwala utrzymać prawidłową wagę. Dostarcza endorfin czyli hormonu szczęścia. Ja po takich marszach wracam do domu jak nowo narodzona, gdzieś tam w terenie zostawiam swoje stresy, czasami przychodzą mi wtedy najlepsze rozwiązania problemów i nie mam problemów z wagą.

Gość gość
no nie temat jest the best a na czym jeszcze można długo chodzić? na rękach się długo nie da

Gość gość
ja od chodzenia mam umięśnione(tz zarysowane miesnie lydek i ud ale nie jak u Korzeniowskiego :P hehe) nogi i jędrny tylek co mi bardzo pasuje:)

Gość gość
a nie wychudlas za bardzo od tego chodzenia..ile wazysz i mierzysz..

Gość gość
moja jedyna aktywnosc fizyczna poza przymusowym chodzeniem wyniklym z braku prawa jazdy i samochodu i dochodzenia na przystanki to joga w domu

Gość gość
mam 160 cm 54 kg :) odkąd zaczęłam chodzić bez diet schudłam 4 kg, wyszczuplały mi uda, łydki są ładnie umięśnione i spadło trochę z boczków i brzucha

Gość gość
w zyciu bym nie tknela nordic walking

Gość gość
kto nie jest zmotoryzowany ten ma kiepsko -łazic na przystanki, czekac na autobusy tramwaje, czas tracić