Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna przytyła

Polecane posty

Gość gość
70 kg przy 170 to norma? Nie sądzę, ja mam taki wzrost i ważę 60 kg i wcale nie jestem kruszynką, mam tłuszczyk na brzucha i krągłe biodra... więc jakbym ważyła 10 kg więcej to sadła byłoby sporo :O

Gość gość
autorze, uważaj, żeby brak seksu nie obrócił się przeciwko tobie :P jeszcze dziewczyna znajdzie sobie kochanka albo zostawi cię dla kogoś innego. Nie pomyślałeś, że może być w ciąży? Albo mieć problemy ze zdrowiem?

Gość gość
wieloryby o normalnej wadze co? co za frajer.. a sam ciekawe jak wygladasz? pewnie jestes super przystojny, zbudowany, wysoki masz wielka pale i dobrze zarabaisz? skoro marzy ci sie modelka o idealnych wymiarach.. pbuhahaha

Gość gość
Chyba jesteście niepoważne 70 kg przy tym wzroście to stanowczo za dużo i nie dziwię się bo dziewczyna na pewno nie wygląda atrakcyjnie szczególnie że jest młoda. Jak ma się 40 lat to atrakcyjniej się wygląda jak waży się więcej a 55-60 kg przy takim wzroście i wieku to nie jest niedowaga! Tylko waga wskazana żeby dobrze wyglądać ja bym się źle czuła jakby tyle ważyła a jestem wyższa od niej...

Gość gość
a kto by mu zabrał dziewczynę o takich wymiarach? tak jestem wysoki bardzo przystojny. zarabiam też wystarczająco dużo.

Gość gość
Mów jak jest. Nie ma sensu ukrywać i kręcić, powiedz, że wolisz ją chudszą, ale czy schudnie to jej sprawa. Będzie wiedziała co ją czeka. Nie ma sensu udawać, że jest ok z hipciem jeśli nie jest ;)

Gość gość
a moim zdaniem jest gruba, ale chcieć schudnąć musi sama . ja jestem za gruba a mam 175 i ważę 62 kilo.

Gość gość
To co, lekarz ktory wymyslil siatki BMI jest idiota, a Wy wiecie lepiej? :D

Gość gość
70kg przy 170cm to nie jest strasznie, ale zależy jak się te kilogramy rozkładają.... Jedna będzie wyglądała ok druga tragicznie, bo i twarz jest większa.

Gość gość
BMI oblicza się na podstawie wzoru w którym mierzy się szerokosć tkanki tłuszczowej w 3 miejscach. Jeśli np facet jest mocno umieśniony to ma zbyt wysokie BMI, mimo iż tłuszczu praktycznie nie ma. Myślcie głupie baby trochę, jednak kobieta jest bardziej umieśniona druga mniej. BMI na podstawie wagi ciała i wzrostu nie ma praktycznie zadnego odzwierciedlenia do faktycznego BMI. PEACE

Gość gość
Zawsze odejmuj dychę od wzrostu, to jest max waga przy której sie dobrze wyglada, jak jest grubej kości wyglada jak baba od pługa oderwana czyli nie jest jeszcze tak zle, a jak drobnej to jest zle bo wszystko sie "turla".

Gość gość
Ja mam odwrotny problem - moj chce, żebym przytyła mimo ze mam normalna wagę ;)

Gość gość
Sam mysl

Gość gość
gość z 16:05: zdziwiłbyś się, znałam taki przypadek -- dziewczyna miała dużą nadwagę (problemy z hormonami), jej chłopak ciągle marudził, że go nie pociąga , życie erotyczne umarło... pewnego dnia ona poszła na spotkanie z przyjaciółmi z czasów LO, był tam chłopak, który kiedyś jej się podobał. Spotkanie skończyło się w łóżku :P

Gość gość
najpierw douczcie się jak prawidłowo mierzy się to bmi zanim zaczniecie używać go jako przykładu :o jak groch o ścianę :O🖐️

Gość gość
słuchaj, rozumiem że otyłość nie zawsze bierze się z lenistwa kobiety czy mężczyzny, ale są to zdecydowanie rzadsze przypadki. trudno, oddała się innemu. dla mnie zapewne byłby to idealny pretekst do rozstania się z kobietą która mnie już nie interesuje. wracając do przykładu autora, ma w domu duży problem. LITERALNIE DUŻY. dlaczego on ma kochać i trwać przy kobiecie która nie szanuje jego zdania? zarzucacie nam egoizm a same nie liczycie się z naszymi potrzebami. to hipokryzja.

Gość gość
zarzucacie nam egoizm a same nie liczycie się z naszymi potrzebami. to hipokryzja. ---- akurat potrzeba posiadania modelki w domu i odmowa na stanie się modelka hipokryzja nie jest. :p hipokryzja jest to ze o facie mozna napisac ze sie zaniedbal i nie pociaga, a o babce nie. pewnie jakby mu sie dziewczyna nie kojarzyla z lezacym na kanapie odkurzaczem do jedzenia to by ja pozadal nadal. jest wiele pulchniejszych kobiet,zadbanych, ladnie ubranych itp. no ale nie kazdemu sie podoba taka budowa ciala. milosc miloscia,pozadanie pozadaniem.

Gość gość
uwierz mi, do modelek to akurat większości wam na szczęście dużo brakuje. wychudzone czy niemal zasuszone ciało jest równie mocno nie pociągające jak mocno otyłe, a ona jest otyła. nie chcę znowu słyszeć przykładu że bmi jest w porządku bo to nie jest wymierne źródło. jeśli czytałaś dokładnie to powinnaś zauważyć, że autor dba o siebie. jak mocno nie wiemy. dba. ma swoje standardy, ocenia ją tak samo jak ocenia siebie. a ona ma to w d***e :) prawie dosłownie zresztą :D to też nie tak że chce zostawić ją z marszu. chce jej pomóc, a ona gdzie to ma?:) ile ma czekać? aż dobije do 80? 90? pokochał szczupłą dziewczynę. na dziewczynę którą stała się obecnie nawet by nie spojrzał.

Gość gość
Nie ma co sie sprzeczac czy to waga w sam raz czy za wysoka, autor poznal dziewczyne gdy byla lzejsza i pociagajaca. Teraz juz nie jest i to nie jego wina, ze przestal odczuwac potrzebe zblizen! Dziewczyna ewidentnie nie dba ani o siebie,ani o to by wzbudzac pozadanie u swojego mezczyzny. I to jest najwazniejsze.

Gość gość
Boże, co za pustak. Rzeczywiście te 5 czy 10 kg wiecej to naprawdę dramat..

Gość gość
do goscia z 15 57 wielorybem to chyba ty jestes i to bardzo ograniczonym przy okazji... ja waze 70 kg czuje sie i wygladam super dobrze mi w mojej wadze a jak bylam mlodsza to fakt bylo mniej ale pogadamy pustaku jak bedziesz miec tez 40 na karku ,wielorybem to mozesz nazwac kogos powyzej jak dla mnie od 100

Gość gość
nie kłóćmy się :) dla was odpychający jest przepity śmierdzący facet na kanapie, dla nas odpychająca jest otyła, rozlewająca się dziewczyna.

Gość gość
i dla sprostowania przyglupie nigdy zadna kasa oprocz potrzebnej do zycia dla zapewnienia bytu rodzinie nie liczyła sie nad rzeczy wazne...jezeli rozumiesz o czym mowie a watpie...

Gość gość
a ja waze 125 kg i mam 168 i co ja biedna zrobie? chyba sobie powp*****lam małe co nieco

Gość gość
do autora masz rację i nie wiem dlaczego wieloryby na ciebie się uwzięły. sama mam 170 cm wzrostu i 62 kg to max, żeby wyglądać szczupło (zakładając, że ma się mięśnie, 3x/tydz. siłownia). a jestem grubokostna, więc mówię tu o rozmiarze 38 a nie 34.

Gość gość
O matko.ja mam 170 cm i 70 kg wagi..nosze rozmiar s i m..nie wyglądam jak wieloryb.

Gość Lola1234567891234567890
Rzuciliscie się na Bogu ducha winnego chłopaka. Ja mam 172 cm i nigdy w życiu nie dobilam do 60 kg. Waze 56kg a przy 58kg wszystko mi się wylewa z każdej strony. 70kg to jest zdrowa waga ale nie każdemu musi się podobać kraglejsza dziewczyna. Doskonale pamietam jak za czasów studenckich zakochalam się w przeprzystojnym chłopaku który po roku związku przytyl 20 kg. Kochalam go bardzo ale nie mogłam patrzeć jak ta kupa tłuszczu (chociaż bardzo kochanego) wlewala się na mnie co wieczór. Całkowicie straciłam nim zainteresowanie. Bardzo Ci współczuje. Jedyne co mogę Ci doradzić to zachęcanie do spędzania wspólnego czasu aktywnie. Może lubi pływać? Zapiszcie się razem na basen. Oglądanie innych dziewczyn raczej nie pomoże. Wprowadzi ja za to w kompleksy które zacznie "zajadac" żeby dodać sobie otuchy.

Gość gość
16:32: wyluzuj, chodziło mi tylko o to, że nie dla wszystkich mężczyzn figura modelki jest priorytetem, większa dziewczyna też może być atrakcyjna :P

Gość gość
albo inaczej: "każda potwora znajdzie swojego amatora" :D

Gość gość
fakt, każda ma szansę na faceta. zagłębiając się w temat, taka osoba może być lepszą towarzyszką niż seksowna kobieta. będzie w stanie docenić tę drugą osobę i zrobi więcej aby ją przy sobie utrzymać czy uszczęśliwić (co pewnie nie wyjdzie jej osobiście na zdrowie ale życie jest okrutne). wielu starszych mężczyzn to doceni. starszych..a póki co, są młodzi i piękni, dlatego będą uganiać się za ślicznotkami :)