Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna przytyła

Polecane posty

Gość gość
Ja nie rozumię tej dziewczyny chciałabym żeby mnie jakiś facet tak motywował ale nikomu się nie podobam bo jestem gruba mam 165 cm i ważę 89kg od pażdziernika schudłam już 16kg i wlaczę dalej bo wiem że robie to dla własnego zdrowia a kto wie jak osiągnę swoją upragnioną 60 może i poznam fajnego chłopaka? Zawsze sobie wmawiałam że tyję przez moją chorobę (PCO) ale jak lekarz mi powiedział że jak schudnę to 45kg to mam szansę że urodzę dzidziusia postanowiłam zacząć walczyć sama ze sobą bo inaczej będę szafą 8mio drzwiową bo teraz jestem 5drzwiową:)

Gość gość
lepiej zostaw tę dziewczynę. mowisz, ze chodzi o zdrowie, ale ona nadwagi nie ma więc po co kłamiesz? oczywiście, że chcesz mieć szczupłą laskę i to jest priorytet. a nie chce Ci sie zmieniać na inną, szukać itd. wolisz tę odchudzić. jak bys kochał to by cię pociagała niezależnie od kilogramów. mam nadzieje, ze nie bedzie tak głupia, żeby specjalnie sla ciebie wpisywac sie w twoje standardy i biegac, cwiczyc etc. niech sobie znajdzie wpierw faceta co ją pokocha i zaakceptuje, a nastepnie jesli będzie chciała niech ćwiczy. czasem sie komus wydaje, że się powinno coś w sobie zmienic dla kogoś, a tak na prawde powinno sie zmienic tego kogoś na kogos innego.

Gość gość
super, pierwsza szczera odpowiedz w tym temacie która mi zaimponowała :) gratuluję tych 16 i życzę kolejnych :) powodzenia trzymam kciuki :)

Gość gość
lepiej zostaw tę dziewczynę. mowisz, ze chodzi o zdrowie, ale ona nadwagi nie ma więc po co kłamiesz? oczywiście, że chcesz mieć szczupłą laskę i to jest priorytet. a nie chce Ci sie zmieniać na inną, szukać itd. wolisz tę odchudzić. jak bys kochał to by cię pociagała niezależnie od kilogramów. mam nadzieje, ze nie bedzie tak głupia, żeby specjalnie sla ciebie wpisywac sie w twoje standardy i biegac, cwiczyc etc. niech sobie znajdzie wpierw faceta co ją pokocha i zaakceptuje, a nastepnie jesli będzie chciała niech ćwiczy. czasem sie komus wydaje, że się powinno coś w sobie zmienic dla kogoś, a tak na prawde powinno sie zmienic tego kogoś na kogos innego.

Gość szczupły_facet
jaka beka ta twoja laska waży więcej odemnie o 3kg a jestem wyższy o 12 cm i też nie jestem jakoś bardzo chudy :P

Gość gość
Dzięki na pewno się nie poddam jest ciężko bo jest ale robię to dla swojego upragnionego celu i dodam jeszcze że codziennie ćwiczę w domu po godzinie i zmieniłam całkowicie sposób swojego odżywiania stwierdziłam że jak się chce to można przenosić góry:)

Gość gość
no i co ztego, ze schudłas tyle i zamierzasz schudnąć więcej? ty bylas autentycznie gruba! przeciez temat jest o problemie kolesia co chce mieć szczuplejszą laskę, a nie o problemie laski co chce schudnąć. czy wy wyczuwacie rpznice?? ona nie chce chudnąć, on ją naciska! mysli, ze jak przy niej zacznie ogladac fotki innych to ona sie zacznei odchudzac! toz to żenada! ja bym cię wypierdzieliła z tym laptopem z mojego życia i sobie oglądaj ile wlezie!

Gość gość
to już nie jest temat o problemach autora a o otyłych kobietach. pobudka 🖐️

Gość wtopiona w tłum
Noż kurde, a ja mam bmi 19 i nie mam faceta, co za sprawiedliwość 8-) Autorze, po prostu musisz porozmawiać z nią szczerze. Zrzędzenie i nagabywanie ciągłe przyniesie tylko odwrótny efekt. Nie mówiąc o oglądaniu fotek innych lasek... PS: Powodzenia życzę wszystkim odchudzajacym się!

Gość gość
Dajcie spokój facetowi..jak ma się zmuszać do seksu z nią,skoro go nie pociąga? Ja go rozumiem,a jestem kobietą!! Wziął ją inną,a ona w ciągu pól roku się rozpasła i jeszcze nie chce temu zaprzestać w takim tempie..zaraz będzie ważyć 80kg. weźcie poprawke,ze nawet nie są małżeństwem,nie mają dzieci!! to co będzie w ciązy..100kg?bo sobie pozwoli i po ciąży!! Ja mam 172cm wzrostu i ważę 58kg i wcale jakaś chudzinka nie jestem~! więc 70kg to sporo :/

Gość gość
" jak bys kochał to by cię pociagała niezależnie od kilogramów." masakra.Ty wiesz co piszesz? właśnie pociąg ..to pociąg tzw. FIZYCZNY..więc fizyczność stwarza popęd seksualny,nie wmawiaj tutaj, że ktoś utyje i będzie seksi,bo fałdy i tłuszcz nie są pociągające,Miłośc nie ma nic do tego. wszystko w granicahc przyzwoitości 170cm 70kg? to dobra waga dla faceta przy tym wzroście,nie dla kobiety/1

Gość gość
Mój znajomy ożenił się z dość grubą babą o ładnej buzi i... ta po ślubie postanowiła się odchudzić i schudła w ciagu roku 16 kg.Laska niesamowita a on niezadowolony.

Gość gość
to niech od razu ją zostawi, bo dziewczyna moze miec skłonnosci do tycia, moze po slubie ciąży etc będzie jeszcze bardziej tyła! takie jest życie, sylwetka się też bedzie zmieniac z wiekiem. niech znajdzie sobie kobiete, kt óra jak on uwielbia biegac i cwiczyć i celem jej zyciowym bedzie utrzymac forme jak najdłużej. jesli go nie pociąga kobieta ktora wcale tak duzo nie przytyla, to co będzie później?? jak kocham to kocham bez względu na kilogramy i mój ex się roztył z 10 kg na początku naszego związku, więc coś o tym wiem. jakos bylam z nim jeszcze 6 lat i mój pociąg seksualny sie nie zmienial. tak samo jesli w zwiazku jest choroba i ktoś np. traci włosy, chudnie itd. no to znaczy, ze koniec pociągu seksualnego? jesli się z kims jest bo lubimy jego fizyczność przede wszystkim to na pewno..

Gość gość
Siostrzeniec zostawił żonę bo przytyła i nie chciała się odchudzać,więc pomyśl.

Gość gość
''Wziął ją inną,a ona w ciągu pól roku się rozpasła i jeszcze nie chce temu zaprzestać w takim tempie..zaraz będzie ważyć 80kg.'' I to jest wlasnie milosc, kocham cie, ale tylko jesli jestes taka/taki jak wtedy, gdy sie poznalismy. Okazuje sie, dziewczyny, ze moze warto przytyc, by sie dowiedziec, co naprawde trzyma przy nas naszego faceta ;) Ja akurat mam szczescie wiedziec, ze to cos wiecej niz zgrabne nogi. Mimo, ze moj facet otwarcie przyznaje, ze podobaja mu sie szczuple dziewczyny, nie jest w stanie ukryc radosci na widok mojego wielorybiego cielska :)

Gość gość
a tak w ogóle, to poczekajcie z seksem do ślubu, może to taka wskazówka

Gość gość
on ją kocha i nie chce zostawić, ona przestała dbać o siebie, ma wszystko w tyle, przestała go pociągać, nie mylić z miłością, nie wróżę powodzenia, zaczęło się od seksu a na czym skończy?

Gość Anna Maria starą ma twarz
Ja właśnie szukam faceta, jestem średniej budowy ale dosyć zniszczona, i ten wiek, 60 :( byłbyś zainteresowany?

Gość gość
Dlaczego tak się czepiacie autora? Jemu po prostu rpzeszkadza,że się zaniedbała! czemu ma to tolerować? takie niedbalstwo tez swiadczy o człowieku...

Gość gość
Waga to rzecz wzgledna. 1kg tluszczu zajmuje 2x wiecej niz 1kg miesni. Wiec jak dziewcze nie ma miesni tylko tluszcz to jest wieksza niz gdyby byla wysportowana z ta sama waga. Wiec waga nie jest wyznacznikiem. Ja waze wiecej niz zanim zaczelam chodzic na silownie. Kiedys 55, teraz 58 a jestem duzo szczuplejsza (teraz r.S)

Gość gość
Niektórzy porównali tutaj wagę np. do choroby "że jak wypadną jej włosy to też ją zostawi.." nie porównujcie choroby,na którą człowiek nie ma wpływu! do niedbalstwa! Ja bym nie chciała,abym mój mąż się zaniedbał..jakbym widziała,że ciągle żre chipsy i pije piwo,brzuch mu rośnie,a odmawialby wyjscia ze mną np. na basen. Ten bym go próbowała zmotywować wszelkimi sposobami i odchudzać.

Gość kanareeek
Osoby,które tu krzyczą,że trzeba akceptować 70kg przy 170cm wzrostu i ,że to normalne,są na bank zaniedbane! Bo ktoś kto sam ćwiczy,dba o siebie,zdrowo się odżywia i chce ładnie wyglądać,nie będzie tolerował takich zaniedbań. Logiczne-wymagam od siebie,wymagam od partnerki. Dlaczego skoro chodzę sam 4x w tyg na siłownie,biegam,pływam staram się dobrze wyglądać,mam pozwolić swojej partnerce się utuczyć? Nie zostawiłbym jej,ale próbował jakoś ją zmotywować,brać na wspólne treningi,gotować zdrowe jedzenie itd. to takie dziwne?

Gość gość
puknijcie sie w glowe! 70kg przy 1,7 to nie jest normalna waga. ja mam 1,67 i 49kg i nie jestem chuda, tylko szczupla. laska powinna wazyc 55kg maks. wiadomo ciaza to co innego, prawda autorze?

Gość gość
jak bylam w ciazy to nawet tyle nie wazylam! pod koniec ciazy mialam 59kg a teraz 49.

Gość gość
ja mam 170cm i waze 56kg..i wcale jakas chuda extra nie jestem... więc 70kg.. to na banka nadwaga :/

Gość gość
A badała tarczycę? Niedoczynność spowalnia metabolizm.

Gość gość
70 kg przy 170 to jest norma a jezli ktos myli inaczej to jest zjebem bo co powiedzec np jak ktos wazy 90 lub 100 przy 170? waga 49 kg przy 170 to zakrawa na anoreksje tyle wazy moj bratanek ktory ma 12 lat a nie stara dupa

Gość gość
Tu nie ma znaczenia czy dziewczyna ma nadwage czy otylosc czy anoreksje tlyko o postawe autora, ktory myli troske z pozadaniem. Nie pozadasz jej - zostaw ja, a sie nie mecz. Dziewczyna na pewno szybko znajdzie amatora swoich kraglych wdziekow zamiast narazac sie na brak akceptacji z Twojej strony. Znajdz laske ktora w 100 % spelni Twoje oczekiwania. a nie mecz tej, bo ja to bedzie drogo kosztowalo, dziekuje za uwage.

Gość Łysy z brazzers

70kg przy 170 to DUŻO... broniące ulane k*rwy. Ja wyrzeźbiony na redukcji 70kg przy wzroście 180 patrzyłem jak moja dziewczyna tyje ponad 10kg w rok gdy ja zapieprzalem na siłowni a ona brała mnie do maka. Nie dajcie sobie wmówić ze to normalne. Na siłownie ulane...