Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dodatek mieszkaniowy i nowy na prad

Polecane posty

Gość gość

Oboje pracujemy ale na czarno. Mamy 1 dziecko w wieku przedszkolnym. Kasy jest na styk. Zlozylam bym wnisoek o dodatek ale sie boje ze moga dojsc do tego ze pracujemy na lewo. Znacie ludzi co tak robia?

Gość gość
zaraz napiszą Ci,że oszust jesteś ,ale nie martw się 80% kobiet na kafeteri tak robi

Gość gość
nikt tu się Ci nie przyzna bo tu same bizneswomen są i lekarki :P

Gość gość
zloze wniosek i co wykaze w dochodzi. ze nie mamy zadnych. chociaz gdyby 1 z nas mialo umowe na wet na mimnimalne 1680zł burtto to bym zlozyla a tak mam jakies obawy. bo oni sprawdzaja , robia wywiad w domu?

Gość gość
Nie robią wywiadu ale musisz napisać oświadczenie z czego się utrzymujesz i tu piszesz że jest to praca dorywcza jak jesteś zarejestrowana w pup to do tego świstek stamtąd albo oświadczenie .

Gość gość
No i musisz mniej więcej określić ile zarabiacie dorywczo każde z was pisze osobno to oświadczenie druki powinnaś dostać w um

Gość gość
aha. ale moge wymyslic sobie ze np. 500zł mam z pracy dorywczej i np. dostajemu pomoc rzeczowa od rodzicow meza. chodzi mi o jedzenie.

Gość gość
tak możesz tak napisać a masz jakieś rodzinne zasiłki z mops ?

Gość gość
rodzinne 77zł na corke i alimenty na corke. mam z poprzedniego zwiazku. a i maz ma udokumentowana prace na zlecenie ok.200zł brutto. taka praca dodatkowa. i do tego pracuje na czarno. ja tez na czarno mam ok.600zł na miesiac. i jestem zarejestrowana w up.