Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gościówa22 która wyłudzi większy zasiłek nie umie opiekować się dzickiem

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj tak niosła córkę, że ta zawadziła o framug e i rozcięła sobie głowę. Nie kojarzy się wam to z mamą Madzi z Sosnowca? Ale becikowe to się chce brać, co? A potem zasiłek pogrzebowy na aniołka...

Gość A_lego
Siedzi facet w barze nad szklaneczka whisky i zawodzi Oj tego sie nie da wytlumaczyc Barman podchodzi i pyta: Panie moze to jakos razem wytlumaczymy, z czym masz pan problem? Nie, nie probuj pan, tego naprawde nie da sie wytlumaczyc No ale powiedze chociaz czlowieku o co chodzi No dobra. jestem rolnikiem. Dwa dni temu poszedlem do obory a tu cos mnie kopnelo. Rozgladam sie i nic. Wzialem kawalek sznurka i przywiazalem krowie obie przednie nogi do palikow Za chwile znowu cos mnie kopnelo. Wzialem znowu kawalek sznurka i przywiazalem krowie obie tylne nogi do palikow. Mysli pan ze to cos dalo? Trzeci raz mnie cos chlasnelo. Ok, mysle sobie ogon Nie bylo juz palikow ani sznurka to wziolem pasek i mysle sobie - przywiaze krowie ogon do lampy No ale spodnie mi spadly i w tym momencie weszla zona... nie panie, tego naprawde nie da sie wytlumaczyc

Gość gość
he he dobre, takie historie to na pewno z życia gościówy, bo o na ze wsi jest.

Gość gość
Temat = żenada

Bezdzietna p***a znowu założyła temat o mnie. Ojojo widać żal d**ę ściska . Zaczynam się bać twojej chorobliwej obsesji na moim punkcie

Gość gość
Masz nasrane w deklu autorko . Faktycznie masz jakąś obsesję na jej punkcie psychopatko ;/