Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODOBNO facet majacy 175 CM NIE MA SZANS U KOBIETY BO JEST ZA NISKI

Polecane posty

Gość gość

moze byc przystojny ale jak ma tylko 175 cm to od razu odpada bo to karzel z tego co widze kobiety lubia tylko wysokich im wyzszy tym przystojniejszy dla nich tez to widzicie na pewno

Gość gość
no wyzszy mi sie wydaje fajniejszy, ale zalezy tez od wygladu. moj ma 179 i jest przystojny. podoba mi sie

Gość V81
A ja mam 167cm wyrostu. I miałem 2 dziewczyny niższe i 3 wyższe od siebie. Miałem opory przed wyższymi...ale jednym tekstem mnie przekonała :)

Gość gość
Mi się podoba taki jeden niższy ode mnie. W ogóle nie widzę problemu. Jak tak dalej sobie stawiamy ograniczenia, to niedługo trzeba będzie mieć odpowiedni rozmiar stóp i kształt paznokci, żeby się komuś podobać.

Gość gość
Dobry gość powyżej :D Powiem Ci nie przejmuj się głupotami. Pracuj nad sobą. Ucz się języków. Znam gościa co ma160 cm tyle samo co ja i bardzo mi się podoba. On też mnie bardzo lubi od lat. Tylko co z tego skoro on jest beznadziejnie nieśmiały pewnie przez swój wzrost.... Ale facet jest z niego super. Wzrost jest nieważny ważne jakim się jest człowiekiem.

Gość gość
U mnie nie ma, bo sama mam 177. Nie chcę niższego faceta od siebie i koniec. Ale gdybym miała 160 to byłby idealny! :)

Gość gość
Wlasnie ostatnio zauwazylem ze wzrost jakos traci na wartosci. Mial swoje apogeum z 5 lat temu, teraz widze ze d**y patrza coraz bardziej na ryja, ewentualnie cialo czy masz waskie biodra itp. Odchodzi model opiekuna, coraz czesciej widze ze interesuja sie takimi lalkami-*****czami z wysportowanym cialem i odpowiednia geba.