Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJA23NN

BIO CLA ZIELONA HERBATA L KARNITYNA

Polecane posty

Gość ALICJA23NN

czesc dziewczyny:) od 3 dni biorę bio cla .... i muszę powiedzieć ze apetyt sie zmniejszył oczywiscie cwicze z ewa chodakowska (mam ksiażke) biore 2 kapsułki po sniadnaniu i 2 nastepne w ciagu dnia w tym 1 przed ćwiczeniami-razem 4 kapsułki dziennie.przez 3 dni schudłam 1 kg:)ale jest pewniem problem .od 2 nocy nie moge zasnac mecze sie jak nie wiem zasypiam nad ranem .nie wiem czy to po tych tabasach miała ktoras z was tak?ostatnia tabletke przyjmuje przed 17.czy mozliwe jest to by po tych tabletkach spac nie mogła?nie zawieraja kofeiny itd...dzieki za odp.

Gość jdijioa
nie brałam ale moja kolezanka brała i w miesiac schudła 5 kg

Gość gość
wystarczy sama zielona herbata pic moja znajoma tak schudła i jak schudła ile chciała to przestała pic i nie chciała juz pic zwykłej czarnej to poleciłem jej rooibos firma astra no dalej chudła i sie wystraszyła ze ma raka i w tedy powiedziałem jej ze to herbata na odchudzanie :) piła 3 szklanki dziennie

Gość ALICJA23NN
herbatki herbatkami..ja pije od 6 lat czerwona 4 razy dziennie i jakos nigdy nie schudłam od niej jedyne co to poprawa przemiany materii.dlatego wziełam sie za cwiczenia dieta (5 posiłkow zbilansowanych) i w dodoadtku biore ten preparat firmy olimp cla.i nie moge spac po nocach nie wiem czemu:(

Gość gość
czerwona herbata to jest zwykła zielona herbata tylko trochę sfermentowana a rooibos to jest prawdziwa czerwona herbata