Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwolnienie z wf od psychologa Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was zna psychologa, ktory moglby mi wystawic zwolnienie z wf na semestr? Chodzi mi o psychologa z Warszawy. Nie mam juz sily chodzic na wf, nie wytrzymuje tego psychicznie wiec prosze podajcie mi jakichs psychologow z Warszawy, ktorzy nie maja problemu z wypisaniem zwolnien z wf. To pilne. Z gory dziekuje.

Gość Addaaaaaa
To jak ja....tez nie radze sobie psychicznie na lekcjach wf...i szukam psychologa, który może napisać zwolnienie z tego okropnego przedmiotu...A jak tam Tobie się udało???

Gość gość
niestety zasmucę was ale w Warszawie takiego psychologa nie znajdziecie. w ogóle w całej Polsce nie ma takiego... ponieważ psycholog to nie lekarz i nie ma uprawnień by wystawiac takie dokumenty 🖐️

Gość gość
Idź raczej do ortopedy może sie okazać ze np masz skolioze wtedy jest szansa ze dostaniesz zwolnienie

Gość gość
na skoliozę na pewno nie dostanie zwolnienia, wręcz przeciwnie! bo tylko wzmacniając mięśnie grzbietu można utrzymywać prawidłową postawę! w ogóle to nie rozumiem was, uciekacie od tego wuefu jak od ognia, a potem jest płacz że jesteście grube i wielkie fitnessowanie... przy którym nie dajecie rady, no bo skąd, jak kondycja zerowa? powiedz autorko cóż jest dla ciebie takim problemem w lekcjach wf że aż potrzebujesz lewego zwolnienia? zresztą jak coś, to może ci je najwyżej wystawić psychiatra, nie czarodziej zwany psychologiem.

Gość gość
Ani psychiatra czarodziej,ani inny czarodziej nie wystawi ci zwolnienia bez konkretnego uzasadnienia.....