Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arlenev

nostalgia

Polecane posty

W związku gdy jest dwoje ludzi,to kobiety pragną być podziwiane,adorowane,żeby mężczyzna zachwycał się i fascynował jej ciałem,jej urodą,kształtami,dlatego kobiety nakładają obcisłe jeansy i bluzki przylegające do ciała,aby wyeksponować kształty swojej kobiecości i czuć się atrakcyjne i pociągające.Wtedy czują się dowartościowane. Piszę o tych sprawach ponieważ brakuje mi w kobietach cech takich altruistycznych.Mężczyzni zachwycają się ciałem kobiet ale dlaczego kobiety nie potrafią tak patrzeć na mężczyzn, tzn: fascynować się ich ciałem,patrzeć z podziwem.Mam świadomość ze nie każdy mężczyzna ma ładne ciało ale nie oszukujmy się,niektórzy są bardzo atrakcyjni fizycznie... Kobiety są też bardzo emocjonalne,czują mocniej niż mężczyzni,są tez bardziej nieufne,niedostępne,łatwo je zranić,zniechęcić do siebie byle drobiazgiem.Zawsze mężczyzna musi wyjść z inicjatywą aby się zapoznać.Uważam ze te cechy co przed chwilą wymieniłem wynikają z lęku i nieśmiałości ale u niektórych kobiet wynikają z wysokiego ego,arogancji.Boli mnie tez fakt ze wszyscy żyjemy na jednej ziemi,a tak często bywa ze dużo mężczyzn jest samotnych,nie potrafią zagadać do kobiety,bo boją się odrzucenia.Nie ma nic gorszego niż kochać kogoś a zostać odtrąconym,wzgardzonym.Lepiej być samemu całe życie,po co ryzykować? Być kobietą ma swoje zalety i wady,tak jak bycie mężczyzną.Co sądzicie o tym co napisałem?to tylko moje subiektywne odczucia,każdy ma prawo do własnego zdania :)

Gość Andrzej G0ł0ta
bełkot, sory, takie moje zdanie

Gość gość
Czasami sam człowiek buduje w sobie tzw mury :)

Gość gość
Często tak sie dzieje i to jest prawda ,bo kazdy jest inny i kazdy sadzi według siebie .Przykład ? Idzie sobie człowiek z liściem we włosach i co ? -On mysle że ?? napiszmy co moze sobie mysleć hmmm :) -ze jest posmiewiskiem i wszyscy sie na niego patrzą a on idzie jest cały sparalizowany swoimi myslami ......a ludzie mijają go w pospiechu i roztargnieniu :) moze jakis usmieszek ,moze

Gość gość
może ty masz wypaczony obraz kobiet ..ooo.