Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwalam z nim kontakt bo mnie

Polecane posty

Gość gość

Oszukiwal. Przez dwa lata bylismy razem kochalam go i jak on zapewnial kochal mnie. Mial plany mielismy sie hajtnac w styczniu tego roku. Cywilnie. I wiecie co? Na jaw wyszly jego klamstwa jak mnie obrabia do bylej ze to wszystko moja wina. Byla mu nie wierzy nie chce z nim rzadnego kontaktu. Dziewczyna bardzo mnie wspiera kumplujemy znamy sie. Jest szczesliwa z innym maja dziecko. Z nim byla 8 lat i twierdzi ze osiem lat za duzo- ze jest maminsynkiem psychopata zyje dniem dzisiejszym. Facet 31 lat nie szuka pracy mieszka z rodzicami nie ma auta prawka. Zerwalam z nim kontakty powiedzialam mu ze oszukuje nie tylko obrabiajac mi d**e a inne sytuacje byly to ten ze nie chce juz zadnej kobiety ze jestem glupia suka ktora go nie rozumie. I ze przez ten czas co bylismy razem bylam naiwna wierzac w to wszysko co razem planowalismy ze go nie kupilam. Oplacalam mu wszystko zalatwilam rechabilitacje oplacilam lekarzy prywatnie wspieralam go w elek.ktora tak lubi kupowalam mu na allegro etc a ten ze go tym nie kupilam i zostawiajac go mszcze sie na nim. Minal juz miesiac. Milczy on milcze ja- a tesknie. Co myslicie o tej chorej relacji

Gość gość
POstaraj się więc zapomnieć o nim lub spytaj się go jak się czuje. NIe szuka pracy, siedzi w domu, pewnie ma depresję. Nic nie jest takie proste jak się wydaje.

Gość gość
Nie ma sensu. Jemu jest wygodnie tak. Ma pod nosem wszystko. Mama ugotuje upieerze da pieniadze na fajki piwo. Jemu tak dobrze, na tyle go znam ale tych klamstw nie spodziewalabym sie po nim nigdy. Wyzwisk jak mu wiecej nie pomoge finansowo etc.ze jestem nieczula suka i glupia baba.. Bylo normalnie z poczaatku az do pazdziernika wtedy zaczelo sie psuc.

Gość gość
Zlikwidowal numer bo byla pisala niedawno i zero kontaktu z nim jedynie wiemy ze zyje bo jakby gdyby nic szuka naiwnych na portalach i daje swe fotki sprzed 10lat. Kochalam go i kocham i trudno mi uwierzyc ze on poprostu zabawil sie mna.

Gość gość
dziewczyno zacznij już szukać nowego chłopaka, o tym szybko zapomnij i zmień sobie numer telefonu, tacy ludzie się nie zmieniają i bardzo szkoda czasu na takie znajomości, młodość nie trwa wiecznie i bardzo szybko przemija