Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jka leczycie przeziebienie u 5 letniego dziecka

Polecane posty

Gość gość

moja corka jest cos nie wyraznia. ma katar. jest rozpalona i temperatura jej podnosi sie. w ciagu 10 minut wzrosla jej z 36.5 do 37. wiec na bank bedzie chora. Czym leczycie dziecko?

Gość gość
ja zaczęłabym od tradycyjnych metod typu mleko z miodem, czosnek, moczenie nóg

Gość gość
super. maz wyjadl caly miod. a teraz niewyjde z domu. a maz do 22 w pracy i juz nigdzie midou nie kupi.

Gość gość co ma dość
Lipa, czarny bez, sok (nie syrop- kwaśny sok) z dzikiej róży, sok z malin, na noc pulmeks lub vick na stopy, na to skarpety. Rewelacyjnie działa też jeżówka purpurowa. Przy katarze majeranek do picia i pod nos. Można zrobić inhalację z jakiegoś olejku albo ziół. Oczywiście warto dać też nieśmiertelny czosnek, syrop z cebuli czy herbatę z imbirem.

Gość celina88
Dla chorego organizmu istotny jest odpoczynek, aby jego układ immunologiczny mógł zmobilizować się do walki z drobnoustrojami, wobec tego zalecane jest leżenie w łóżku i odpoczywanie. Ważne jest również nawilżanie powietrza, co możesz zrobić chociażby poprzez nałożenie mokrego ręcznika na grzejnik.

Gość gość
Ja podaje cebion i nic wiecej nie robie,maly szybko dochodzi do siebie.

Gość gość
ja daje wapno i wit c jezeli mam w domu ewentualnie clemastinum a z domowych syrop czarny bez syrop z kwiatu bzu sok z aronni wszystkie te specyfiki moja tesciowa robi i o dziwo skutkuja a i jeszcze mam zawsze miod naturalny w domu