Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankacafe

Czy nie uważacie że cafe umiera smiercią naturalną

Polecane posty

Gość fankacafe

Jakoś tu ostatnio coraz bardziej pusto :(

Gość gość
Gim gnojom podziękować

Gość gość
przecież ciągle któraś z dziewczyn myśli, że wróżki tu są i zakłada nowy temat by zapytać czy jest w ciąży hehe

Gość fankacafe
piszę tu od dawna i mam sentyment, ale jak spojrzę na częstość wpisów to naprawdę jakoś pusto. Kiedys pełno było tu tematów dla dziewczyn w ciązy, każdy miesiąc to był osobny temat tupu "rodzimy w lipcu 2010" a teraz jakoś tak żałośnie...

Gość gość
Przez chamstwo

Gość gość
to przez gosci, ktorzy gnoja czarne, zalogowane osoby.

Gość gość
Nic się nie zmienia. Od lat pojawiają się takie tematy :)

Gość gość
Ja mysle ze to przez to ze co sie nie odezwiesz to cie jakis debil zaraz zj***e. Tez pamietam stare dobre czasy.

Tylko że wcześniej więcej było też innych. Jak się wchodziło wieczorem na cafe to trudno się było oderwać od komputera. Powstawaly nowe tematy, potem zaraz była jakaś afera i dziewczyny uciekały na priv. A teraz?

Gość gość
Faktycznie, spojrzałam i różnica czasu pomiędzy postami na pierwszej stronie to pol godziny :(

a jakie fajne podszywy były :) gimbusy nie znajo

Gość gość
Bo przeciętny człowiek nie jest w stanie znieść i doczytać tekstu w którym rzekomo dorosłe kobiety klną jak szewc, przekrzykują się jak prostaczki, i usilnie wmawiają innym że są inteligetniejsze do tego pełne kultury

Gość gość
wniosek z tego że inni ludzie tworzą teraz forum.

Gość gość
Ja jestem na forum od bardzo dawna i nie poznaję tego miejsca. Coraz częściej nawet nie chce mi się pisać. Nawet na moim własnym, macierzystym temacie. Przyszły młode dziewczyny, którym nie tylko się wydaje że wiedzą wszytko i są naj... ale najbardziej uderza mnie ich chamstwo i niski poziom kultury. Zero tolerancji. I jakaś taka nachalność. Nawet nie potrafię tego opisać.

Gość Odpowiedź jest prosta
Bo forum nie jest moderowane, nikt nad nim nie czuwa. Napiszesz post, zapytasz o radę, to zaraz jakieś małolaty wyzwą Cię od krów, debilek, suk i nie wiadomo czego jeszcze. Po co pisać na kafeterii, skoro jest wiele innych for internetowych, na których panuje jakaś kultura?

Gość gość
za duzo glupich pelnych prowokacji tematow i nikt nie kontroluje strasznego chamstwa, jakie potrafi sie tu panoszyc... Zadasz pytanie, albo prosisz o rade, a zwyzywaja cie od idiotek...

Gość gość
Ja kiedyś zostałam opluta przez taką nową kafeteriankę że jestem za kulturalna i dlatego nie powinnam się wypowiadać bo za grzecznie i za dyplomatycznie się do wszystkich odzywam a ludzi trzeba je/bać i opier/dalać bo inaczej nie przyjmują nic do wiadomości. Zresztą ta nowicjuszka udziela się na wielu tematach i wszędzie jej pełno.

Gość gość
na tym forum kazdy mzoe byc kazdym, nawet ty wyzej mozesz byc ta, ktora udaje teraz kulturalna a na innym topiku obraza ludzi... tutaj porostu ludzie moga byc anonimowi i udawac kogo chca...

Gość gość
mysle ze sporo robia tez te ciagle reklamy...

Gość gość
Na kafe jestem od 11-12 lat ( brzmi jak wyznanie aa) i tez widze roznice. Uzywalam na kafe dwoch nikowprzez pierwsze lata inny a ostatnie 6 lat inny, ale ostatnio w ogole sie juz nie loguje. Wchodze na kafe z sentymentu, ale to juz nie jest to co kiedys. Zaczelo wiac nuda poza tym duzo chamstwa. I jeszcze na roznych wariatow mozna trafic, ja nigdy nikomu nie zawadzalam, mialam swoje dziewczyny, swoje topiki az tu nagle zaczela za mna jakas pomaranczka chodzic i sledzic wszystkie moje posty, pisac do mnie ze zapisuje sobie moje posty, zakladala tematy o mnie tylko po to zeby mi napisac ze wszystko co pisze ona ma na kompie. Pomimo ze ta osoba po tym jak napisalam ze jak dla mnie to moze sobie nawet wydrukowac i na scianach porozwieszac moje posty jak ja to ucieszy, dala sobie spokoj to ja powoli zaczelam rzadziej wchodzic na kafe. Teraz wchodze jak pije rano kawe i mam chwile, albo czasami wieczorem ale nie wiem, cos sie zmienilo, nie wciagaja mnie te tematy tak, nie mam zadnego tematu na ktorym bym regularnie pisala, dwa topiki na ktorych pisalam obumarly, chociaz mam te dziewczyny na fb i czasami jedna do drugiej cos napisze, a z trzeciego topiku dziewczyny przeniosly sie na inne forum i tam dalej piszemy. Ja uparcie wracam na kafe bo ciagnie mnie tu ale szczerze nie tak jak kiedys ze dzien bez kafe to dzien stracony ;)

Gość gość
A i jeszcze jakos mnie te niebieskie nicki wkurzaja, przyzwyczailam sie do czarnych i drazni mnie ten niebieski. Tak jak drazni mnie ze nie trzeba wymyslac zadnego pseudonimu i 90% kafe jest teraz gosciem, wyglada jakby wszystko jedna osoba pisala. I napisz do kogos w takiej sytuacji to musisz napisac o ktorej ta osoba posta wyslala. :O ( zdaje sibie sprawe ze sama pisze teraz jako gosc :D )

Gość gość
1. Prostackie tematy były niemal od zarania kafe, wystarczy przejrzeć archiwum 2. Tematy o upadku kafe też na tym forum są od lat. Tak więc nic nowego!

Gość gość
Jezzzzu, jak mozna być weteranem na kafe?

Gość gość
Nie trzeba być weteranem kafe, by zajrzeć do starych tematów poza tym np. ja tu jestem kilka miesięcy, a wcześniej jak coś wyszukiwalam w internecie, to często trafiałam na tematy z kafeterii choć się tam nie udzielałam.

Gość gość
a mi sie wydaje ze sie poprostu zestarzałyście i może już tu nie pasujecie...

Gość gość
Moze rzeczywiscie juz sie zrobilam za stara na kafe. Podajcie linka do dobrego forum dla starszego pokolenia. Jakies kafe jesien zycia czy cus moze ktos zna