Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na tym dziale z nikim pogadac nie mozna tylko jakies terenie i rory tu som

Polecane posty

Gość gość
Zdesperowana, szczerze? Mam to gleboko gdzieś ;) w sumie slownictwo obydwie macie proste i wulgarne. Poki co widzę Terenia sie ukrywa gdzieś po krzakach jako niezalogowana. Boi sie konfrontacji ze mna. Jak juz sie odważy i wejdzie to i ja przyjdę, żeby w końcu porozmawiac z ta wszechstronnie wyksztalcona osoba. Tereniu a jeśli temat fizyki kwantowej jest dla ciebie za trudny to dam ci fory. Mozemy również pogadac na temat chemii i histori.

Gość gość
te, kwantowa, po Tereni ani9 slychu ani dychu, a zarzucasz jej ze siedzi non stop na kafeterii. Spojrz na siebie, siedzisz tu od rana, na okraglo. :D ciapak cie zostawil czy poszedl nastepna bzyknac ?

Gość gość
Kasienka czytam to i szczam normalnie :D Dowal tym cepom.

Gość gość
Zdesperowana, niunka, jak tam solarka, tipsiki i zaburkowana Mayor? Czy Mayor nadal nosi burkę a ty nadal puszczasz sie z kim popadnie? ;)

Gość gość
kwantowa z ciapakiem na okraglo rozmawia o fizyce kwantowej, szczegolnie jak ja posuwa "na kwanta" :D

Gość gość
Dzionka zdesperowana a wiesz, że poza Europą czas wygląda zupełnie inaczej? Twoje rano niekoniecznie oznacza ze u mnie jest rano... Ale komu ja to tłumacze ;) Przecież ty o tym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli chodzi o wylewanie frustracji 'anonimowo' to nikt nie przebije Tereni, bo ona robi tak codziennie. Jakoś nic nie wspominasz na ten temat tylko nagle moje posty c**przeszkadzają? Ojej. .. Biedactwo

Terenia do mnie nie pije wiec mi nie przeszkadza. To ty lubisz sobie ze mną urządzać personalne wycieczki ( żałosne ze na internecie).. powiedz o czym to swiadczy? Jedne słowo. Frustracja. Mam nieodparte wrażenie ze jeżeli nie jesteś ROR to jednak mieszkasz w Europie.

Gość gość
A to tylko ROR jedna z tego forum nie mieszka w UE? Aha... Jaka ty jesteś pusta, słów mi brak ;) Masz teraz zagadkę na cały twój dzisiejszy dzień. Zgadnąć gdzie mieszkam ;) posprawdzaj czasy w poszczególnych miejscach na ziemi, poproś terenie o podpowiedź. Tylko się nie polub w obliczeniach. P.s: sama się do mnie przyczepiłas. Ja od początku pisałam do tereni. Latasz za mna jak pies za suka;)

Gość gość
"czytam na tematch moich brwi czy nie masz ciekawszej d***bki.. " Spoko, ojebywaczko, mam rozne ksywki dla ciebie. Kobieta kon, kobieta z broda, lizaczka kootasow... Do wyboru, do koloru. Ktory pseudonim ci odpowiada? ;) ­­­
"ja je ledwo reguluje" Ej wez mi tu takich kawalkow nie wciskaj ojebywaczko, bo ci nos jeszcze wiekszy urosnie od tych klamstw :D ­­­
"lykasz kazda moja wypowiedz jak d***** sperme." Nieladnie o samej sobie tak pisac, ojebywaczko :D ­­­
"tylko nie wieszaj sobie moich zdjec nad lozkiem" Spokojne twoje oj***** brwi. Zbyt brzydka jestes na takie szalone akcje

Gość gość
Zdesperowana, olej je :D Szkoda dnia.

Gość gość
"Uwielbiam takie nieogarnięte wiesniary których wielkosc japy na necie jest odwrotnie proporcjonalna do poziomu "z******tosci" w realu." Wprost odwrotnie do ciebie. Wielkosc twojej piczy nie jest proporcjonalna do wielkosci oraz ILOSCI kootasow przez nia przyjmowanych. Wyrazy wspolczucia, kobieto koniu 🖐️ ­­­ "Wole nosić tipsy i chodzić na solarium" I golic SE brwi, jak na prawdziwa kobiete konia przystalo :D ­­­ "Terenia do mnie nie pije wiec mi nie przeszkadza" No widzisz? Rach ciach i juz masz funfele. Poziom rynsztoku mniej wiecej taki sam, wiec z pewnoscia sie dogadacie. Mozecie sie pochwalic ile razy w zyciu lykalyscie na glebokie gardlo. Terenia, podobnie jak ty kobylo, ma rowniez doswiadczenie w tym temacie :classic_cool:

Gość gość
skad tyle wulgarnosci u tych piczek od smoluchow ? slabo zaspokajane ? gachy ciapackie jednak wola kozy od tych wulgatnych szmat ?

Gość gość
"skad tyle wulgarnosci u tych piczek" Trzeba się uczyć od najlepszych w tej dziedzinie, czyli Mayor i Zdesperowana (oj przepraszam, Terenia i Zdesperowana). One w innym języku się nie posługują ;)

Gość gość
Hahaha ale sie usmialam przy tym topiku :D począwszy od autora i jej SOM a skończywszy na ojebywaczce brwi. Ten nick podbil Internety! :D