Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrady zdrady czy naprawdę tak jest

Polecane posty

Gość gość

Jestem narzeczoną piłkarza. Przeczytałam tu temat żony piłkarza i jestem pod wielkim, ale to wielkim zaskoczeniem. Czy naprawdę piłkarze zdradzają swoje partnerki ? Czy naprawdę wygląda to aż tak źle ?

Gość gość
Narzeczony nie daje mi powodów do zazdrości, owszem wyjeżdża na różnorodne zgrupowania, mecze wyjazdowe. Mieszkamy razem. Gra w ekstraklasie. Nigdy nie miałam tak cudownego faceta jak on czuły , kochany, spełniony w tym co robi.

Gość gość
Cholera jakiś dziwnie się z tym czuje. Że on mógłby z inną...

Gość gość
tak k***a! nie zabierze cie do turcji i napewno bedzie miał tam d**e dlatego nie jedziesz!!!!!!!!

Gość gość
Ale to nie ja jestem autorką tamtego tematu

Gość ZielonaŻabka
Czy to piłkarz czy inny fach, to żony powinny jeździć z mężami w delegacje czy zgrupowania... zwał jak zwał - wiadomo o co chodzi.

Gość gość
Ja nie jestem osobą, która chce mieć kontRolę nad wszystkim. Za niedługo mammy ślub i nie zamierzam go kontrolować. Byłam 3 msc w Stanach na kursie i został sam. Każde z nas ma prawo pobawić się bez drugiego. Nie ma nawet takiej możliwości, żeby jaka kolwiek żona czy narzeczona jechała z mężem czy narzeczonym. Przynajmniej tak jest w jego kubie. To praca, a nie urlop.

Gość gość
ile mniej wiecej zarabia?

wszystko zalezy od jego silnej woli, babki beda za nim biegaly, beda sie przed nim rozbieraly - takie zycie Czy zdradzi? nie wiem, nikc Ci na to pytanie nie odpowie

Gość gość
Ile zarabia ? Ok 15 tys. Ale czy to ma jakieś znaczenie? Ma cholerną silną wolę.

Gość gość
To od faceta zależy. Mój np wiem na 10000% że by mnie nie zdradził. Tak jest wychowany. Jeśli nawet miałby ochote to by mnie wcześniej rzucił żeby tylko nie zdradzic

Gość gość
eh naiwne kobiety:)

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
On 28, ja 26.

Gość naiwne laski
każdej sie wydaje ze misio to nigdy nie zdradzi, nie mozna przewidzieć tego co zrobi dana osoba, nawet samemu czasem sie zadziwiamy tym co robimy, myślimy no i logiczne ze facet który ma wiecej okazji i mozliwosći do zdrady, jest bardziej narażony na pokuse - prędzej jej ulegnie dlatego tak czesto zdradzają kierowcy w trasie, lekarze z pielegniarkami, sportowcy na wyjazdach - okazja czyni złodzieja :)

Gość gość
każdej sie wydaje ze misio to nigdy nie zdradzi, nie mozna przewidzieć tego co zrobi dana osoba, nawet samemu czasem sie zadziwiamy tym co robimy, myślimy no i logiczne ze facet który ma wiecej okazji i mozliwosći do zdrady, jest bardziej narażony na pokuse - prędzej jej ulegnie dlatego tak czesto zdradzają kierowcy w trasie, lekarze z pielegniarkami, sportowcy na wyjazdach - okazja czyni złodzieja :)

Gość najladniejsza i najmadrzejsza
oj juz nie straszcie dziewczyny, moze byc wierny pilkarz jak i niewierny roochacz portier, jak ktos kocha i ma zasady to tego nie zrobi. choc jak wiadomo - gwarancji nie ma. ale ja wiem i wierze w to, ze prawdziwe uczucie i szacunek do partnera dadza rade! :)

Gość najladniejsza i najmadrzejsza
oj juz nie straszcie dziewczyny, moze byc wierny pilkarz jak i niewierny roochacz portier, jak ktos kocha i ma zasady to tego nie zrobi. choc jak wiadomo - gwarancji nie ma. ale ja wiem i wierze w to, ze prawdziwe uczucie i szacunek do partnera dadza rade! :)

Gość gość
Zdradzi

Gość gość
Oczywiście