Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie podbrzusze od tygodnia, biorę 2 blister tabletek anty. Czy to może być jakaś infekcja?

Gość gość
Nie. Może źle sformułowałam pyt.. Dla jakich syt jest charakterystyczny ból podbrzusza, infekcje, zapalenia, grzybica?

Gość gość
Efekt uboczny ze tak to nazwe tabletek. Drugi blister to dopiero z tego co piszesz. Wiec prawdopodobnie to tabletki do hormonow organizm przywyczaja sie okolo 3 opakowania. Ale jak nie minie skonsultuj z ginekologiem i ewentualnie jesli to wina tabsow moze Ci zmieni.

Jest charakterystyczny dla tysiąca chorób. O jakie infekcje niby ci chodzi? Grzybica pochwy? Nie, to nie jest objaw grzybicy. Może to być wszystko od ciąży, jajeczkowania, zmian hormonalnych do raka lub zapalenia pęcherze. Może to też w sumie oznaczać najzupełniej nic.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Myślę,że to nie jest ciąża, przyjmuję tabletki regularnie. Jedynym uchybieniem było zażycie tabletki jeden dzien wczesniej podczas 7 dniowej przerwy po 1 blistrze, ale to podobno nie osłabia skuteczności antykoncepcji. Czy też tak myślicie?