Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 izmaelll

Obrzezanie

Polecane posty

Go艣膰 anialis
sliczny, az chcialoby sie zatopic w nim z膮bki, ktora jeszcze sie ze mna zgodzi ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anialis
um贸wisz si臋 ze mn膮 na kolacj臋? nazywam si臋 Bogumi艂 i jestem radc膮 prawnym mam sw贸j dom i BWM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anialis
podszyw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ssa艂abym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tematb walkowany tu juz chyba tysiac razy.Niestety wciaz pisza tu ci ktorzy sie okaleczyli i wciaz pisza ze bylo warto.Sprawa moim zdaniem wyglada tak ze nie ma w organizmnie czlowieka zbednych czesci.Napletek rownizez do nich nalezy.Pelni on bardzo wazna funkcje i higieniczna i praktyczna.Pierwsza polega na tym ze oslania on wrazliwa czesc penisa przed bakteriami.W miejscu tym jest specyficzna flora bakteryjna ktora chroni organizm przed zakazeniami.Po drugie-jest tam system nawilzania. Jezeli chodzi o strone praktyczna jezeli mozna tak w ogole powiedziec-oslania -napletek bardzo,bardzo wrazliwa czesc meskiego ciala przed permanentnymi doznaniami erotycznymi.Pozbawienie go tej oslony powoduje narazenie go na nieustanne bombardowanie penisa bodzcami seksualnymi poprzez pocieranie go,naciskanie itp.ze strony ubrania i bielizny.To tak jak by lechtaczke kobiety wydluzyc tak by wystawala poza pochwe i wystawic ja na nieustanne dzialanie bodzcow erotycznych.Tak to mozna porownac. takie dzialanie powoduje nie tylko to ze penis jest nieustannie drazniony co powoduje nieustanne myslenie o "tych sprawach"-wyobrazcie sobie ze tak jest caly dzien i noc bo w nocy tez sie poruszamy i wtedy penis jest takze atakowany takimi bodzcami.Jest to naprawde koszmar.Sprawa nastepna to obnizenie doznan a nie ich poglebienie jak niektorzy tu twierdza.Spowodowane jest to wlasnie tym ze penis jest "przyzwyczajony"do takiej ilosci doznan erotycznych poza sytuacjami stricte seksualnymi ze podczas seksu odbierane jest to jako cos zwyklego a nie niezwyklego jak bylo to przed obrzezaniem.thats it.Wszelkie komentarze twierdzace cos innego niz moj-sa po prostu zwyklym podlym lamstewm.Tymbardziej podlym ze mogacym sklonic innych mezczyzn do tego idiotycznego posuniecia czyli okaleczenia sie.Ja jestem obrzezany z powodow medycznych.Obecie stosuje zamienniki napletka w postaci specjalnych oslonek na zoledzia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
elegancko ,a w臋dzide艂ko te偶 mia艂e艣 wycinane ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
do go艣cia powy偶ej,czemu musia艂e艣 si臋 obrzeza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo mialem stulejke :) inaczej bym tego nie zrobil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wedzidelko na szczescie zostawil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
mo偶na by艂o zrobic plastyk臋 ,a nie od razu obrzeza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobno nie dalo sie inaczej, u mnie stulejka byla zaawansowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
I a偶 tak jeste艣 niezadowolony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odczuwam wszystko dobrze wiec ok, po prostu jesli czegos nie trzeba usuwac to po co to robic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
Jak膮 metod膮 zosta艂e艣 obrzezany ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja zosta艂em obrzezany w wieku doros艂ym i mam por贸wnanie jak by艂o przed obrzezaniem jak jest po obrzezaniu i po obrzezaniu jest bardzo dobrze nie narzekam ani moja kobieta wr臋cz jest lepiej ni偶 by艂o tak偶e kolego wy偶ej nie pisz bzdur je偶eli nie wiesz by膰 mo偶e w twoim przypadku jest inaczej nie m贸wie 偶e nie ale nie uog贸lniaj 偶e obrzezanie dla ka偶dego wynosi z艂o generalnie to jest jak zup膮 og贸rkow膮 jedni lubi膮 inni nie jedni lubi膮 inni nie je偶eli mia艂bym si臋 obrzeza膰 jeszcze raz zrobi艂bym to bez namys艂unikogo nie namawiam absolutnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dodam jeszcze tylko 偶e moja partnerka jest jeszcze bardziej zadowolona z mojego obrzezania ni偶 ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
do go艣cia powy偶ej ,jaka metod臋 obrzezania wybra艂e艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
h&t

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spiruliiina
Moj maz jest obrzezany(normalka-Amerykanin) i ja jestem z tego BARDZO zadowolona.On tez nie narzeka :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obrzezani najlepsi w seksie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
Kolego i jak doznania po tym h&t ,pytam po ty masz por贸wnanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li napisz臋 偶e lepsze to b臋dziesz pi膰 prymitywne dlatego powiem tak drugi raz zrobi艂bym dok艂adnie tak samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
Robi艂es prywatnie Czy na NFZ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cyt. izmaelll czemu B贸g chcia艂 aby 呕ydzi nie jedli mi臋sa i byli obrzezani ? odp.: Z tym obrzezaniem, to jest debilny wymys艂 呕yd贸w podyktowany brakiem wody i myd艂a na pustyni, 偶eby zapobiec panosz膮cej si臋 choroby bakteryjnej genitalii. Z tym mi臋sem, to chyba zwyk艂y dobry przypadek, bo faktycznie mi臋so przyczynia si臋 w najwi臋kszym stopniu do zatoksycznienia organizmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
No nie wiem ,ale nie wierz臋 w Twoj膮 teori臋 ,偶ydzi to bardzo skrupulatny nar贸d i brak wody nie zaszkodzi艂by w tym aby utrzymali higien臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obrzezany penis w m艂odszym wieku mo偶e by膰 dobry dla kobiety gdy偶 ot臋pia doznania i op贸藕nia wytrrysk spermy, natomiast w starszym wieku kiedy produkcja zawiesiny sterczowej b臋dzie mniejsza, to taki obrzezany ch**j zanim si臋 spu艣ci to mu szybciej opadnie, albo bab臋 zar偶nie na 艣mier膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
No i w艂a艣nie co do tego mam obawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedyny minus obrzezania, jaki zauwazylem po 10 latach od zabiegu, to troche niekomfortowe uczucie, kiedy np. sciagam ubranie i przejade nim po glowce poza tym same zalety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izmael
a ile masz lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 obrzezany same zalety

Udost臋pnij ten post