Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izmaelll

Obrzezanie

Polecane posty

Gość anialis
sliczny, az chcialoby sie zatopic w nim ząbki, ktora jeszcze sie ze mna zgodzi ;)

Gość anialis
umówisz się ze mną na kolację? nazywam się Bogumił i jestem radcą prawnym mam swój dom i BWM

Gość anialis
podszyw

Gość gość
ssałabym :)

Gość gość
Tematb walkowany tu juz chyba tysiac razy.Niestety wciaz pisza tu ci ktorzy sie okaleczyli i wciaz pisza ze bylo warto.Sprawa moim zdaniem wyglada tak ze nie ma w organizmnie czlowieka zbednych czesci.Napletek rownizez do nich nalezy.Pelni on bardzo wazna funkcje i higieniczna i praktyczna.Pierwsza polega na tym ze oslania on wrazliwa czesc penisa przed bakteriami.W miejscu tym jest specyficzna flora bakteryjna ktora chroni organizm przed zakazeniami.Po drugie-jest tam system nawilzania. Jezeli chodzi o strone praktyczna jezeli mozna tak w ogole powiedziec-oslania -napletek bardzo,bardzo wrazliwa czesc meskiego ciala przed permanentnymi doznaniami erotycznymi.Pozbawienie go tej oslony powoduje narazenie go na nieustanne bombardowanie penisa bodzcami seksualnymi poprzez pocieranie go,naciskanie itp.ze strony ubrania i bielizny.To tak jak by lechtaczke kobiety wydluzyc tak by wystawala poza pochwe i wystawic ja na nieustanne dzialanie bodzcow erotycznych.Tak to mozna porownac. takie dzialanie powoduje nie tylko to ze penis jest nieustannie drazniony co powoduje nieustanne myslenie o "tych sprawach"-wyobrazcie sobie ze tak jest caly dzien i noc bo w nocy tez sie poruszamy i wtedy penis jest takze atakowany takimi bodzcami.Jest to naprawde koszmar.Sprawa nastepna to obnizenie doznan a nie ich poglebienie jak niektorzy tu twierdza.Spowodowane jest to wlasnie tym ze penis jest "przyzwyczajony"do takiej ilosci doznan erotycznych poza sytuacjami stricte seksualnymi ze podczas seksu odbierane jest to jako cos zwyklego a nie niezwyklego jak bylo to przed obrzezaniem.thats it.Wszelkie komentarze twierdzace cos innego niz moj-sa po prostu zwyklym podlym lamstewm.Tymbardziej podlym ze mogacym sklonic innych mezczyzn do tego idiotycznego posuniecia czyli okaleczenia sie.Ja jestem obrzezany z powodow medycznych.Obecie stosuje zamienniki napletka w postaci specjalnych oslonek na zoledzia.

Gość Izmael
elegancko ,a wędzidełko też miałeś wycinane ?

Gość Izmael
do gościa powyżej,czemu musiałeś się obrzezać

Gość gość
bo mialem stulejke :) inaczej bym tego nie zrobil

Gość gość
wedzidelko na szczescie zostawil.

Gość Izmael
można było zrobic plastykę ,a nie od razu obrzezać

Gość gość
podobno nie dalo sie inaczej, u mnie stulejka byla zaawansowana.

Gość Izmael
I aż tak jesteś niezadowolony

Gość gość
odczuwam wszystko dobrze wiec ok, po prostu jesli czegos nie trzeba usuwac to po co to robic.

Gość Izmael
Jaką metodą zostałeś obrzezany ?

Gość gość
a ja zostałem obrzezany w wieku dorosłym i mam porównanie jak było przed obrzezaniem jak jest po obrzezaniu i po obrzezaniu jest bardzo dobrze nie narzekam ani moja kobieta wręcz jest lepiej niż było także kolego wyżej nie pisz bzdur jeżeli nie wiesz być może w twoim przypadku jest inaczej nie mówie że nie ale nie uogólniaj że obrzezanie dla każdego wynosi zło generalnie to jest jak zupą ogórkową jedni lubią inni nie jedni lubią inni nie jeżeli miałbym się obrzezać jeszcze raz zrobiłbym to bez namysłunikogo nie namawiam absolutnie

Gość gość
dodam jeszcze tylko że moja partnerka jest jeszcze bardziej zadowolona z mojego obrzezania niż ja

Gość Izmael
do gościa powyżej ,jaka metodę obrzezania wybrałeś ?

Gość spiruliiina
Moj maz jest obrzezany(normalka-Amerykanin) i ja jestem z tego BARDZO zadowolona.On tez nie narzeka :-)

Gość gość
Obrzezani najlepsi w seksie:-)

Gość Izmael
Kolego i jak doznania po tym h&t ,pytam po ty masz porównanie

Gość gość
jeśli napiszę że lepsze to będziesz pić prymitywne dlatego powiem tak drugi raz zrobiłbym dokładnie tak samo

Gość Izmael
Robiłes prywatnie Czy na NFZ

Gość gość
cyt. izmaelll czemu Bóg chciał aby Żydzi nie jedli mięsa i byli obrzezani ? odp.: Z tym obrzezaniem, to jest debilny wymysł Żydów podyktowany brakiem wody i mydła na pustyni, żeby zapobiec panoszącej się choroby bakteryjnej genitalii. Z tym mięsem, to chyba zwykły dobry przypadek, bo faktycznie mięso przyczynia się w największym stopniu do zatoksycznienia organizmu.

Gość Izmael
No nie wiem ,ale nie wierzę w Twoją teorię ,żydzi to bardzo skrupulatny naród i brak wody nie zaszkodziłby w tym aby utrzymali higienę .

Gość gość
obrzezany penis w młodszym wieku może być dobry dla kobiety gdyż otępia doznania i opóźnia wytrrysk spermy, natomiast w starszym wieku kiedy produkcja zawiesiny sterczowej będzie mniejsza, to taki obrzezany ch**j zanim się spuści to mu szybciej opadnie, albo babę zarżnie na śmierć.

Gość Izmael
No i właśnie co do tego mam obawy

Gość gość
jedyny minus obrzezania, jaki zauwazylem po 10 latach od zabiegu, to troche niekomfortowe uczucie, kiedy np. sciagam ubranie i przejade nim po glowce poza tym same zalety

Gość Izmael
a ile masz lat

Gość gość
ja też obrzezany same zalety