Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co to może być proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

od kilku dni boli mnie brzuch gdy tylko się obudzę a od wczoraj boli mnie sutek. Masuję go ale za chwilę ból wraca. Nie jestem małolatą ale nie przywiązywałam nigdy do tego wagi. Teraz się zastanawiam co się dzieje. Proszę pomóżcie

Gość gość
To znaczy ,że musisz iść do lekarza.

Gość gość
ale co to może być... wiem że muszę termin mam jednak dopiero za 2 tygodnie

Gość gość
a jak długo cie to boli? ile dni?

Gość gość
brzuch tak jakoś od tygodnia i tylko jak się obudzę. A sutek od wczoraj. Nie cały czas ale kilka razy dziennie falowo przychodzi i odchodzi

Gość gość
Wiesz brzuch to może być wszystko ,od naprawdę blachych spraw do mniej wiec nie przejmuj się na zapas( może masz bole od kregoslupa po nocy cie boli po prostu? a sutek może weź jakiś lek przeciwzapalny . a dlaczego nie pojdziesz do lekarza rodzinnego już dziś?

Gość gość
bo dopiero przeniosłam się z mężem do nowego miasta i jeszcze nie wybrałam. najlepiej jakby to była ciąża ale pewnie znów nic

Gość gość
Usuwanie tych mangowormsów przypomina wyciskanie pryszczy :P

Gość Pytanie na śniądanie
ciąża w początkowej fazie nie daje kompletnie żadnych objawów. Brzuch nie boli, piersi też nie, kompletnie nic. Dopiero tak ok. po 3 tyg.,miesiącu coś się zmienia, ale też nie jest to żadne cierpienie poza mdłościami.

Gość gość
no właśnie ale u nas w rodzinie kobiety miały różne objawy... nic może przejdzie a do lekarza i tak pójdę

Gość gość
brzuch chyba nie boli przy ciąży a jakby bolał to chyba by był zly znak :) Postaraj się pojsc do lekarza może przywatnie a jak nie to napisz za 2 tyg co ci jest:) Dziwne jest to ze cie boli tylko rano może od pozycji w jakiej spisz albo nie wiem może masz wrzody? masz czasem zgage?

Gość gość
nie mam zgagi a w tej pozycji śpię zawsze. Wybrać się trzeba oczywiście ale do tego jeszcze trochę czasu jest niestety

Gość gość
pisalas ze z ciaza znowu nic bardzo prawdopodobne ,że są to bole na tle nerwicowym. może to być tez zla dieta pisze tak bo nie wiem jaka masz:) itd. nie wiem nie jestem lekarzem to tylko moje domysly

Gość gość
nie mam czym się denerwować a i jem też to co zawsze bo dbam o dietę

Gość gość
Wyczerpaly mi się pomysły pewnie cos z jelitami nie tak cos z trawieniem;) okaze się po wizycie jak pojdziesz napisz jaka diagnoza lekarska:)

Gość gość
najgorsze że od miesięcy staramy się o dziecko i wiem że mój już się nastawia że może się udało. Ale może rzeczywiście trawienie czy coś

Gość gość
Okaże się po wizycie . A jeśli chodzi o dziecko to im mniej się starasz tzn im mniej o tym będziesz myslec tym większe szanse na zajście :) Wyluzuj i raz dwa wam się uda na pewno;)) powodzenia i nie myśl o tym bo podświadomie się denerwujesz choć może myślisz ze to nie ma wpływu i ze jesteś spokojna organizmu nie oszukasz:)