Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dluzszego czasu w koncu sie wyspalam

Polecane posty

Gość gość

po wyrzucilam meza ze wspolnego lozka. a tak to pol nocfy nie spalam. bo.1. chrapie.2. co jakis czas sie przelkrecal i mnie przygniatal. spi u corki w pokoju , a corka u nas w pokoju na 2 lozku.

Gość gość
Fascynujace

Gość CaptainSparklezz
Mój mąż też chrapie u mi to też przeszkadza, ale nie wyobrażam sobie żeby go wywalać z tego powodu do drugiego łóżka, a co dopiero do drugiego pokoju. Skoro Twojemu pasuje takie przeniesienie to spoko. Gorzej jak poczuł się odtrącony i pójdzie chrapać do innego łóżka ;) z inną. Czego oczywiście nie życzę nikomu.

Gość gość
Zazdroszcze, ja od roku spie po 4-5 godzin na dobe i czuje ze juz jestem u kresu sil.

ja też zazdroszczę :D mój mąż sam się wybrał do drugiego pokoju - chrapie jak prosiak ;) i wstaje o 6 do pracy, ja wstaję w nocy do dziecka - po co mam go budzić? Tak jest dobrze. Jakoś nam się małżeństwo nie sypie z tego powodu.

Gość CaptainSparklezz
To taki mój kiepski żart był. Ja uwielbiam spać z moim mężem, mimo tego jego chrapania. Za to kiedy w czerwcu urodzi nam się drugie dziecko to oboje zdecydowaliśmy, że przez jakiś czas mąż będzie spał z synem (4 lata) w jego pokoju, żebym ja ich nie budziła wstawaniem do dziecka.

Gość gość
ja chodzilam jak zombi. spalam po 3-4 h na dobe. a potem odsypialam w dzien. a dzis rano wstalam odprowadzilam corke do przedszkola i czuje sie super.

No i fajnie, znaczy dobrze dla Ciebie. Jak się wyśpisz to i humor lepszy itd ;) Ja wszystko uzgadniam ze swoim mężem, jeśli temat tyczy się nas obojga. Stąd moje zdziwienie "wygonieniem" męża ;)

Gość gość
jestem wypoczęta. dawno tak dobrze sie nie czulam.

Gość a nie pracujesz
Jak to odsypialas w dzien? nie pracujesz nigdzie?

Gość gość
Autorko witaj w klubie :D. Mój mąż sam się nademną zlitował bo nawet stoppery do uszu się nie sprawdzały przy jego chrapaniu. Mąż śpi u córki ale córka też musi mieć stoppery dziecięce w uszach bo inaczej mówi że nie może spać. Gdybyśmy mieli mieszkanie trzypokojowe to z córką wywaliłybyśmy męża bez litości do pokoju gościnnego na sofę. Nie mam skrupułów wobec chrapiącego człowieka. Całe dwa lata się nie wysypiałam i budziłam się po kilkanaście razy by go szturchnąć co dawało efekt na kilka minut i jego też wybudzało. Obecnie jestem w ciąży i takie niedosypianie powoduje że jestem z rana padnięta a mąż jakby nigdy nic wypoczęty :). Powiedziałam , koniec tego dobrego i teraz śpi na niewygodnej kanapce a córka nie skarży się póki co, mówi że śpi dobrze więc jest ok.

Gość gość
Chrapiący człowiek nie czuje i nie słyszy swojego pochrapywania za to inni faktycznie cierpią przez to , zwłaszcza kobiety które mają lżejszy sen, bardziej czujny a jak się już wybudzą to nie zasną tak szybko, prędzej policzą wszystkie pająki na suficie. Mężczyzna zasypia stosunkowo szybko. Mój mąż potrafił mnie wybudzić dobre kilka razy w nocy a sam spał tak mocno że nie czuł jak go łapałam za ramię i nic nie słyszał. Jak z rana wstawałam do pracy to z głową tak ciężką jak po jakiejś podróży. Od teraz śpię w drugim pokoju i jestem szczęśliwym człowiekiem .

A tak całkiem na marginesie to czemu wasi mężowie chrapią? Bo ja wiem jaka u mojego męża jest przyczyna i będziemy to naprawiać, ma po prostu krzywą przegrodę nosową i stąd te straszne dźwięki :) Może u was też się da "naprawić" mężów?

Gość gość
mowilam mojemu wile razy zeby poszedl z tym do lekarza. ale jak do sciany. pracuje ale w domu.

Oj rozumiem to gadanie jak do ściany. Zanim mój poszedł to też było "a po co, mi nie przeszkadza" Dopiero jak go nagrałam i sam siebie posłuchał to poszedł :D