Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z drugiej rękii

Nigdy nie byłam w lumpku czy dostane tam kurtke zimowa ale w miare modna

Polecane posty

Gość z drugiej rękii

nie mam kasy a zepsuł mi sie zamek. Potrebuję krótką, w miare sportowa kurtke bo długi to mam płaszcz, ale do dresu płaszcza nie założę:(

Gość gość
tak, dostaniesz - wisi po lewej stronie, czwarta od prawej! co za leniwa idiotka! nawet jej się nie chce pójść i sprawdzić co mają!

Gość z drugiej rękii
u mnie na wsi nie ma takich sklepów, muszę pojechać do miasta. Stąd moje pytanie:( Ale dziękuję za podniesienie tematu.

Gość gość
a skąd mamy wiedzieć? przecież ciucholandy nie mają "kolekcji" tylko wrzucają to co mają z dostaw akurat! Powiem Ci że w tym ciucholandzie pod moim blokiem dostałabyś taką kurtkę, ale w tym po drugiej stronie ulicy na pewno nie. Pasuje?

Gość gość
Dostaniesz dostaniesz tylko musisz pochodzic po kilku bo skoro nie znasz to nie wiesz gdzie najlepiej szukac a nie tyle modna co niepowtarzalna bo tam nie ma hurtu jak w sklepach ze kupisz cos a pozniej pol miasta w takich samych chodzi

Gość z drugiej ręki
dzięki w takim razie pojade do miasta i poszukam, ale kompletnie nie mam pojęcia do których wchodzić a jakie omijać. Jest takiś sposób by nie tracić czasu? Czym się kierować po wejściu?

Gość gość
no debilka!!!

Gość jest multum wyprzedaży
możesz dostac nową w cenie używki niestety czasy ze lumpeksy sie opłacały odchodzą do przeszłośc***przy cenach rzedu 65 zł / kg w dniu dostawy

Gość KingStefankaFanka
Wolałabym już wszyć nowy zamek do starej kurtki niż kupować byle co i do tego w lumpeksie :o

Gość gość
to zalezy gdzie takie ceny u mnie max 21zl/kg i to przy dostawach. Sama wole wybierac te ktore maja towar wyceniony do tego sa dni z obnizkami iles % od ceny. Ja 2 lata temu kupilam kurtke zimowa niby lekka bo na piance ale niestety przy minusowej temp poprostu marzne. W zeszlym roku trafilam na plaszczyk na futerku cieplutki i milusi zaplacilam cale 2 zl.

Gość marlena81
Ja kupuję w lumpeksach ciuszki i muszę się przyznać że można naprawdę trafić fajne łaszki za małe pieniądze. Na pewno trzeba poświęcić trochę czasu i nie wstydzić się grzebać w koszach z ubraniami. Mieszkam w Warszawie więc mam kilka upatrzonych ciuchlandów. Możesz też popatrzeć na portalach typu allegro, tablica czy gumtree. Często doliczając nawet koszt przesyłki można trafić okazję. Podstawowa zasada takich zakupów: szukać, grzebać parę razy obejrzeć i dopiero decydować - biorę czy nie.

Gość gość
na allegro kupisz do 30-50zl puchową kurtkę używaną i to z lepszym suwakiem, niż teraz w nowych

Gość gość
akurat z modna kurtka moze byc klopot, zreszta zalezy od lumpka, w taki na wage nie za bardzo, raczej z wycenionyi rzeczami, trzebaby pochodzic, W duzych miastach na pewno cos bys znalazla w malych chyba niekoniecznie. Ostatecznie mozesz kupic taka mniej fajna i okrecic sie szalem