Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninkamuminka30

Trudna sytuacja w domu

Polecane posty

Gość ninkamuminka30

prosze tylko nie mówicie , ze mamy sie wyprowadzic albo ze moglismy sie nie wprowadxac mamy z mezem mieszkanie ale je wynajmujemy, moi rodzice maja duzy dom i tam teraz z nimi mieszkamy, oni na gorze, my na dole, rachunki po połowie, kuchnia jedna wiec na zycie sie składamy tu nie o finanse chodzi, mój ojciec nie ma pracy ale poniewaz zna sie na budowlance troche i remontach to wykancza po malu ten dom ale ma ciezki charakter, bardzo ciezki, nerwowy, czepia sie ciagle mamy i nas, kłóci sie, nie rozumie wielu rzeczy w zwiazku z tym w domu jest straszna atmosfera, ja jestem kłebek nerwow nie wyprowadze sie bo nie zostawie mamy samej, ona ma tylko mnie, maz pracuje długo to w domu mało co jest i sie raczej nie wtraca jak radzic sobie z takim stresem, jak zyc,??? błagam moze ktos jest w podobnej sytuacji???

Gość ninkamuminka30
czasami boje sie wracac do domu ale ja tez mam taki histeryczny troszke charakter

Gość ninkamuminka30
prosze o powazne odpowiedzi

Gość gość
To do końca będziesz z mama mieszkać? Mój ojciec też się czepial zawsze wszystkich.

Gość ryszardddd
uuuuuuu nie wróże ci dobrze ,moi rodzice z moją babką też mieszkali nic z tego nie wyszło ciągle była kłutnia,doszło do tego że dziadzio wyszedł z łopatą i chciał trzasnąć mojej matce od tej pory mieszkamy gdzie indziej

Gość pani Monika
Miałam tak przez wiele wiele lat. Nawet nie tylko konflikty ale i agresję. Zdesperwana po latach poszukiwań i latach sesji z prywatnym psychologiem (szukałam przyczyny domowych awantur w sobie) zupełnie zdesperowana i umęczona psychicznie pomodliłam się pierwszy raz szczerze o miłość w rodzinie do Pana Jezusa. Zaczęłam się modlić na Różańcu codziennie za moich "wrogów" i agresorów. Możecie wierzyć lub nie ale to DZIAŁA !!! !!! !!! Nawróciłam się. Dziś jestem dwa lata już w harmonijnych relacjach rodzinnych. Cześć i Chwała Panu Bogu i Panu Jezusowi Chrystusowi !!!

Gość gość
Po kiego grzyba zakladasz temat skoro nie chcesz slyszec o wyprowadzce Siedz sobie w tym syfie i nie zawracaj doopy! Masochistka od siedmiu bolesci!