Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecił mnie dawny teledysk ale fajnie panowie się ruszają

Polecane posty

Gość gość

No i te uradowane kobietami. Ci wywołani z anielskimi skrzydłami miodzio. I jak otaczają te dwie murzynki na łóżku to też mrrr. Fajne, podniecające i do tego z humorem. :) http://www.youtube.com/watch?v=l5aZJBLAu1E

Gość gość
Szkoda, że teraz w teledyskach mężczyźni się tak nie ruszają, tylko pozują na sztywniaków.

Gość gość
Ja lubiłam te zarzucone tylko płaszczyki pod którymi nic ma, tylko sama bielizna. To takie perwersyjne.

Gość gość
Najważniejsze, że nie kojarzy się to gejowsko.

Gość gość
"No i te uradowane kobietami" *uradowane kobiety miało być

Gość gość
Może i te kobietki mają nadwagę, ale widać, że są heteroseksualne i dlatego mogą się tak cieszyć na mężczyzn. Teraz niestety w teledyskach kobiet szerzy się coraz więcej lesbijstwa.

Gość gość
Dlaczego niestety? I dlaczego piszesz tak brzydko "lesbijstwo"?

Gość gość
Niestety, bo lesbijek jest mało, ale się przebijają do telewizji i próbują ukierunkowywać inne dziewczyny. Później dziewczynki uważają, że kobiece ciało jest seksowne, a męskie jest obleśne, więc pozostaje patrzeć na to ile facet zarabia i czy ma pozycję. Tak właśnie niszczy się zdrowe romantyczne związki, a budzi interesowność. Kobiety później nie potrafią się zachwycać przystojnymi mężczyznami, bo sobie tego nie wyrobiły.

Gość gość
Takie nastały czasy, że teraz tylko kobiety uważa się za piękne. A jeszcze moja babcia potrafiła zachwycić się mężczyzną, który świetnie wyglądał w mundurze, albo dobrze zbudowanym młodym rolnikiem, który zdjął koszulkę i pot mu uroczo ściekał po mięśniach. Teraz mniej takich chwil zachwytu kobiet nad męskim ciałem, nad męskim strojem.

Gość gość
Bo teraz jest za dużo seksualizacji kobiet w porównaniu do tego samego w wykonaniu mężczyzn.

Gość gość
Bo teraz jest za dużo seksualizacji kobiet w porównaniu do tego samego w wykonaniu mężczyzn.

Gość gość
to racja pedalstwo i lesbijstwo się szerzy :o

Gość gość
to racja pedalstwo i lesbijstwo się szerzy :o

Gość gość
Do tego doszło, że nie wypada żeby kobieta publicznie zachwycała się ciałem mężczyzny. To jest nagłaśniane jako zła rozwiązłość przez pewne środowiska. Dla sławy trzeba zerkać na inną kobietę i ogłaszać, że już się uprawiało seks z kobietą. To telewizja nagłośni i pokaże w pozytywnym świetle.