Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja mam problem z emocjami czy on

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to,że gdy mój chłopak ma problem z emocjami i dwa razy mnie rzucił, bo "nic nie czuł" "poczuł obojętność" to ja cierpliwie czekałąm, dawałam mu czas albo wspierałam mówiłam "teraz nie czujesz ale jak sie spotkamy bedzie lepiej, nie przekreślaj tego" itp. a teraz,gdy ja mam jakieś wątpliwości i liczyłam na jego wsparcie, zrozumienie albo pocieszenie, nie wiem na co,cokkolwiek! to taki mądry chłopak, zawsze wszystko wie,w każdej dziedzinie, ale jeśli chodzi o emocje - to on się tylko obraził, powiedział,że miał dobry nastrój,ale ja mu popsułam mówiąć o wątpliwościach, powiedziałam,że oczekiwałam wsparcia, a on że nie wie co zrobić, przestal sie odzywac, obraził się że odebrałam inny telefon,on mówi ,że ja sobie radzę lepiej z emocjami i nie powinnam mu mówic o wątplwościach bo na niego to działa destruktywnie :(

Gość gość
oboje,

Gość gość
no dobra mamy problem, ale ja chciałam żebyśmy poszli do psychologa albo kościoła, on jest z rozbitej rodziny - jego matkę porzucił ojciec z 3 małych dzieci! wiadomo,że taki chłopak będzie miał problemy...on się boi porzucenia, więc sam rzuca, nie umie sie zaangażować...a ja oczekuje niewiadomo czego...ja mam ojca, ale jest on podły, zapewnia mi byt finansowo, ale nic poza tym, naprawdę mógłby zarabiać polowe mniej ale być lepszym człowiekiem, dlatego ja poszukuje milosci...no i takie to problemy mamy... ja mam hustawki dodatkowo z powodu cyklu... moj poprzedni chlopak byl inny - potrafil sie na mnie zdenerwowac, ale zaraz przepraszal, mocno przytulał, nie pozwalał mi odejsć, a ten mówi "jak chcesz to zostan jak nie chcesz to idz" taka obojetnosc... :(