Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleo5

ale tutaj BRAK KULTURY i CHAMSTWO

Polecane posty

Gość cleo5

MASAKRA. czlowiek wypowiada własne zdanie na jakiś temat i już wpadnie jakąś sfrustrowana matka i zacznie wyzywać i poniżać i oceniać. I jeszcze najgorsze że w realu to udają takie kulturalne, ale w necie plują jadem.

Gość dobre sobie no dobre
Akurat czytając Twoje wypowiedzi nie dziwię się, że ludzie sprowadzają Cię do poziomu, nie jesteś zbyt błyskotliwa.

Gość gość
do mądrych wypowiedzi chamskich wypowiedzi nie ma :D

Gość gość
pewnie, że chamstwo wyzywać matkę karmiącą od dojnych krów, pedofilów itd. Przekonałam się, że jest tutaj coraz niższy poziom, bo kulturalni ludzie poprzenosili się na inne fora i chyba pora zrobić to samo, chociaż zaglądam jeszcze z sentymentu.

Chyba tak trzeba zrobić. Tutaj rzadko kiedy można otrzymać pomoc od kogoś, a i każda uważa że jedyna prawda to jej prawda, a inne zdanie się nie liczy.

Gość gość
No właśnie z tym Ty ewidentnie masz problem. Przeczytaj swoją stopkę. Po niej widać jaki poziom reprezentujesz. NORMALNA kobieta nie narzuca innym swojego zdania tak jak Ty.

No i przeczytaj jeszcze raz,stopkę. Czy napisałam MASZ wozić? MUSISZ karmić? NIE. napisałam że karmię piersią i wożę dziecko JA. do tego zdanie, ze fotelik rwf jest bezpieczniejszy ale to stwierdzenie faktu tylko a nie nakazywanie innym, i na,końcu filmik który pokazuje crash testy,fotelików.

Gość gość
kto wyzwał matke karmiącą piersią od pedofilów, co wy piszecie?

Gość gość
matka karmiąca dziecko 1-3 letnie jest notorycznie wyzywana od pedofilów, zboczeńców, oskarżana że ma z karmienia przyjemność seksualną.

Gość gość
FOTELIK TYŁEM DO KIERUNKU JAZDY JEST NAJBEZPIECZNIEJSZY DLA TWOJEGO DZIECKA Moje dziecko akurat w ogóle nie jeździ samochodem. A Ty skończ już wylewać zółć i zajmij się wreszcie swoim dzieckiem bo siedzisz pół dnia na kafe.