Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny zaręczony

Czy 26 letnia dziewczyna może być jeszcze dziewicą

Polecane posty

Gość gość
Ksiedza wytrzymuja cale zycie !!!

Gość gość
w tym roku juz do 15

Gość gość 25 d
@niepewny zaręczony - Ja mam 25 lat, jestem atrakcyjna, robiłam już chyba prawie wszystko, a tak naprawdę fizycznie nadal jestem dziewicą, więc uwierz jest to możliwe:) U mnie wynika to raczej z takiego faktu, że nigdy nie byłam naprawdę zakochana, moje związki konczyły się szybciej niż zaczynały. Przez ten cały czas jakoś nigdy nie było okazji...chyba nie chciałam tracić cnoty po pijaku lub na tyłach ciasnego samochodu bez zabezpieczenia. Moja koleżanka była z facetem 3 lata i również no sex, a teraz są szczęśliwym małżeństwem i nie żałuje, że czekała tyle z sexem.

Gość gość
Dwudziestosześcioletnia "dziewczyna" ? To już KOBIETA!! Dziewczyną można być do 18.r.ż. :P

Gość gość
Uuuuu

Gość gość
Niepewny to juz po slubie pewno - mial sie zenic w tym roku albo rzucil kobite i w owce zainwestowal :D

Gość niepewny zaręczony
Nie spodziewałem się, że tem temat jeszcze odżyje. Nie, nie jesteśmy już razem. Ani z narzeczoną, ani z następną.

Gość gość
Dla mnie jak kobieta unika seksu to znaczy że jej libido jest bardzo niskie (ja mam wysokie) i się nie nadaje do związku ze mną... zerwałem z kobietą z powodu braku seksu ale ja mam już ponad 30 lat i 30 latka odmawiając mi sama sobie przekreśliła ten związek. niepewny zaręczony tyle czekałeś co się stało?

Gość niepewny zaręczony
Pojawiła się taka jedna, na widok której zaczęły mi buzować hormony. Narzeczona zerwała zaręczyny, no bo zdrada. Po kilku tygodniach okazało się, że z tą drugą dobry jest tylko seks. Nic więcej.

Gość gość
No bywa ale jak Ci kobieta nie dawała to się nie dziwię ja też bym takiej nie chciał... wiesz co by było po ślubie? seks TYLKO jak by chciała dzieciaka potem ZERO... daj se siana z takimi bo byś był tylko nieszczęśliwy...

Gość niepewny zaręczony
Bolesne doświadczenie ale wmawiam sobie, że się przydało. Mam nadzieję, że znajdę taką, która będzie umiała i jedno, i drugie.

Gość gość
No szkoda tych lat współczuję ja bym nie wytrzymał z kobietą bez seksu pół roku a co dopiero parę lat...

Gość niepewny zaręczony
Masz rację, jazda na ręcznym prowadzi do przegrzania hamulców.

Gość gość
Zadam to pytanie inaczej. Ilu partnerow mogla miec 26-latka ? Ile mozna zaakceptowac ? Gdzie jest norma ? 1, 5, 10, 20 ?

Gość gość
Tak, to możliwe że jest jeszcze dziewicą z tym że jak inny nie poużywał to Ty też wiele nie zamoczysz. Wiem z doświadczenia. Będziesz się prosił i czuł jak zwykły debil. Jak myślisz osoba która czuje do kogoś pociąg fizyczny wytrzymałaby tyle lat bez sexu?

Gość gość
Ja znałem nawet starsze czy były normalne niestety w moim mniemaniu nie! może to wynik niskiego wręcz zerowego libido

Gość gość
Niektóre dziewczyny po prostu jeszcze nie wiedzą czym jest seks (chodzi o niewiedzę związaną z czuciem tych spraw, a nie książkowe rzeczy i sprawy biologii), ja straciłam dziewictwo dopiero po studiach i dopiero po pierwszym nieco wymuszonym razie zachciało mi się więcej i dopiero się zaczęłam interesować cielesnością człowieka, wcześniej miałam na to wywalone i żyłam jaku nastolatka z wizją związku jako chodzenie ze sobą za rękę po parku. Nawet nie potrafiłam rozróżnić, że mnie ktoś podrywa, bo wydawało mi się, że to tylko jakieś zaczepki :D Co do czekania z dziewictwem do ślubu, to moja bardzo wierząca koleżanka też czekała. Czekała tak intensywnie, że aż trzeba było przyspieszyć ślub, bo się okazało że dziecko w drodze. Myślę sobie, że jeśli ją się dało przeskoczyć, to da się każdą, tylko nie trzeba słuchać tych bajek o czekaniu.

Gość gość
Dziewictwo mozna tez przywrocic operacyjnie, nie kosztuje to az tak wiele.