Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka piosenke religijna lubicie najbardziej

Polecane posty

Gość gość

ja lubie Przed tronem Twym stoimy, a wy?

Gość dywanem w morde
"buk się rodzi" - powszechnie śpiewana przez ruchy oazowe zaangazowane silnie w działalnośc ekologiczną.

Gość gość
Hare Rama Hare Kryszna

Gość gość
Boże coś Polskę. Zawsze mi się łza w oku kręci. Głupie nie?

czemu głupie?:) wcale nie . ja z rozrzewnieniem zawsze słucham " Kiedy ranne wstają zorze ..." kojarzy mi ise z dzieciństwem , z moja mamą śpiewającą ja rano ,z przekonaniem ,że kto śpiewa Bogu modli się dwa razy :)

Gość gość
Z Boże coś Polskę to wiele osób tak ma, pół kościoła płacze. Ale słowa sa pięknę i mogą wzruszać

Gość gość
Lubie Barke

Gość gość
mnie bardzo podobaja się kolendy, mają to coś:)

Gość gość
Chwała, Cześć i Uwielbienie :)

Gość Angela_18
ta o jarosławie K.

Gość INNYM RAZEM
Boże coś Polskę Z dawna, Polski tyś Królową Mój mistrzu ...zawsze łzy mi lecą jak śpiewam....

teraz najbardziej ;D lubię - " tylko w Bogu moje jest zbawianie " :)

Gość Autooorrrka
A ja jeszcze lubie Wciąż mnie zadziwiasz

Gość Flavia234
ofiaruje tobie panie mój

Gość depresja wieloletnia
ja lubie te smutne piosenki co sie spiewa na drodze krzyzowej bo moje zycie przypomina taka droge krzyzowa i tylko czekam aż wreszcie umrę :(

Gość gość
"Góralu czy ci nie żal" w wyk. Golców

Gość gość
gorzkie zale :D

Gość gość
Ciebie Boga wysławiamy! Jakie to piękne... Jak zabrzmi kilkuset głosami w kościele to ach :) Lubię też Jezus siłą mą, Ty tylko mnie poprowadź, Nasze plany i nadzieje i wiele innych oazowych.

Gość gość
Zwycięzca śmierci. Też fajna pieśń i w ogóle Wielkanocne są fajniejsze niż kolędy. W kolędach mnie kult Marii denerwuje, dla mnie to trochę bałwochwalstwo.

Gość gość
Ave Maria :)

Gość gość
Pan kiedys stana nad rzeka szukal ludzi gotowych isc za nim o panie to ty nas mnie spojrzsles twoje usta dzis wyrzekly me imie....

Gość gość
A mi się podoba piosenka z tekstem "o panie mój..." ale kompletnie nie znam tytułu :-o

Gość gość
BARKA Pan kiedyś stanął nad brzegiem, Szukał ludzi gotowych pójść za Nim; By łowić serca Słów Bożych prawdą. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów. 2. Jestem ubogim człowiekiem, Moim skarbem są ręce gotowe Do pracy z Tobą I czyste serce. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów. 3. Ty, potrzebujesz mych dłoni, Mego serca młodego zapałem Mych kropli potu I samotności. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów. 4. Dziś wypłyniemy już razem Łowić serca na morzach dusz ludzkich Twej prawdy siecią I słowem życia. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów 5. O Panie dalszy rejs odwołany Bo sternika do siebie wezwałeś A nam brak siły, Nadzieja zgasła. Ref.: O Chryste, przecież burze szaleją, Ratuj barkę, bo bez Ciebie zginiemy. Nie lękajcie się, a wypłyńcie na głębię, Cała naprzód, nowy świta już dzień.

Gość najladniejsza i najmadrzejsza
z dawna Polski Tys Krolowa - ociemnialym podaj reke, niewytrwalym skracaj meke - zawsze jak to slyszalam w kosciele to plakalam, nie umialam nad tym zapanowac. Ave Maria tez bardzo lubie :) i jeszcze jedna, cos o duszach uwiezionych, nie moge sobie przypomniec.. tez mi sie oczy szklily zawsze ;)

Gość gość
zapada zmrok,ave maryja ,

Gość martyna 33
A ja uwielbiam 'Chwała,chwała Barankowi cześć" oraz "Dziękuje ci Jezu".Ogólnie lubię pieśni Roberta Kasprowicza,Beaty Bednarz oraz zespołu TGD.

Gość gość
kwiatek owoc kropla rosy to mi Boga przypomina uśmiech dziecka i szum sosny wiosna lato jesień zima