Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

były powiedział że rozwiódł się dla mnie

Polecane posty

Gość gość

nie widzieliśmy się 3 lata. Mimo że kilkoro znajomych zostało wspólnych. W między czasie ja się zaręczyłam a on się ożenił. Kilka dni temu zadzwonił i powiedział że rozwodzi się z żoną bo mnie kocha i ja powinnam zostawić narzeczonego dla niego bo tylko razem będzie nam dobrze

Gość gość
Taaa... dla ciebie.Pewnie żona kopnęla go w d... a on szuka na szybko kucharki i praczki. Jakby mu na tobie zależalo to utrzymywałby z tobą kontakt, zabiegal o ciebie.Nie widzicie się tyle czasu a on myśli że rzucisz wszystko i polecisz do niego jak ostatnia idiotka? Szuka zapchaj-dziury i tyle.

Gość gość
wiem o tym i nie rozumiem faceta. Ale wiem od znajomych że to on chciał tego rozwodu. Powodów nie znam ja już ułożyłam sobie życie i to bardzo dobrze

Gość gość
wiem o tym i nie rozumiem faceta. Ale wiem od znajomych że to on chciał tego rozwodu. Powodów nie znam ja już ułożyłam sobie życie i to bardzo dobrze

Gość gość
to niezły z niego palant nie ma co

Gość gość
to nie wątpliwości. Ja mu powiedziałam że ułożyłam sobie życie ale on spokoju nie daje pisze, dzwoni wczoraj nas nie było ale mieszkam w tym samym bloku co koleżanka i powiedziała mi że był

To spotkaj się z nim gdzieś na neutralnym gruncie i jeszcze raz powtórz to samo jak będziesz stanowcza to facet da spokój nie ukrywaj tego przed swoim narzeczonym być może będziesz potrzebowała jego wsparcia :-D bzdury opowiada, że rozwiódł się dla Ciebie to zwykły szantaż Ty go o takie poświęcenie nie prosiłaś

Gość gość
ja bym go zignorowała i tyle przecież facet cię nie chce tylko się bawi