Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cholerne lenistwo facetów

Polecane posty

Gość gość

Źle sie czuje, niedawno wróciłam z uczelni i brzuch mnie strasznie boli, w związku z tym poprosiłam ojca żeby posprzatal na księdza (chodzi od 16). Ale nie, żre od dobrych 20 minut i mówi że później! Jak zwykle nic nie zrobi, on sie tak boo cokolwiek zrobić ze... Przyjdzie matka, wydrze się, on ucieknie... Żałośni są faceci..

żałosne to są kobiety, które wybierają sobie na partnerów życiowych ostatnie fleje, brudasów, maminsynków i leniów śmierdzących

Gość gość
No też. Moi rodzice wpadli i dlatego ze sobą są... On nawet o higienę nie dba rzadko kiedy sie myje. Wygląda jak lump. Jakbym ja miała takiego faceta to dawno bym wywalila i nie liczyła na jego nedzna wypłatę 1200 zeta.. Boże, poszedł pozaniatac i tak przy klal jakby w kamieniołomie robił Jeszcze mi świnia w dekolt zakładał jak przyszedł i do niego mowilam (a mam niewielki!).......

Gość gość
No też. Moi rodzice wpadli i dlatego ze sobą są... On nawet o higienę nie dba rzadko kiedy sie myje. Wygląda jak lump. Jakbym ja miała takiego faceta to dawno bym wywalila i nie liczyła na jego nedzna wypłatę 1200 zeta.. Boże, poszedł pozaniatac i tak przy klal jakby w kamieniołomie robił Jeszcze mi świnia w dekolt zakładał jak przyszedł i do niego mowilam (a mam niewielki!).......

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Wypraszam sobie, nie każdy facet taki jest! Ja jestem obecnie w 1 trymestrze ciąży i czuję się fatalnie- cały czas mdłości, żeby nie wymiotować muszę unikać ruchu, otwierania lodówki, przygotowywania jedzenia. Mój mąż robi za mnie wszystko, przygotuje obiad, poda, posprząta.

Gość gość
No, właśnie... o co ci chodzi w takim razie? Nie robisz, bo masz powód - ja też się źle czuję dlatego nie miałam siły zrobić- ale ojca to mało obchodzi! Pozamiatał, postękał jakby głazy wynosił, i przestał sprzątać. I jeszcze się dziwi że ktoś się go czepia

Gość gość
No, właśnie... o co ci chodzi w takim razie? Nie robisz, bo masz powód - ja też się źle czuję dlatego nie miałam siły zrobić- ale ojca to mało obchodzi! Pozamiatał, postękał jakby głazy wynosił, i przestał sprzątać. I jeszcze się dziwi że ktoś się go czepia

Gość gość
Generalnie facetom to przychodzi z wiekiem. Zwłaszcza też z rosnącym stażem małżeńskim. Znienawidzone skarpetki itp. to normalka po kilku latach w związku. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, może to wina kobiet, które nadskakują swoim facetom i potem to już równia pochyła.

Gość gość
Wychodze z założenia, że jak facet kogoś kocha to też pomaga w domu etc a nie to olewa i udaje że nie wie o co chodzi

Gość gość
Tu nawet nie chodzi o pomaganie. Bo mój na przykład pomaga, jest kochany, dba o siebie itd. Ale w jakiś flejtuchowaty sposób zmienił się. Te durne skarpetki faktycznie leżą pod kanapą. Dłubie w zębach, puszcza bąki. Tak jakby nie musiał się starać. Że i tak będzie mi się podobał, nawet jak baki puszcza. Jak mu zwróciłam uwagę, to powiedział, że czuje się swobodnie i to chyba dobrze, że nie musi udawać.