Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałuję że byłam uczciwa i zakochałam się i wybrałam jednego zamiast 2

Polecane posty

Gość gość

miałam szansę spotykać się z 2 a nawet 3 fajnymi facetami, gdybym spotykała się z każdym z nich, to nie zrobiłabym takiej głupoty - tamtym dwóm podziękowałam powiedziałam,że mam kogoś a mój ukochany, mój wybranek szybko okazał się dupkiem, bylam za łatwa dla niego (nie chodzi o seks, bo on był prawiczkiem i dużo czasu mineło zanim to zrobilismy, ale o emocje) dałam się zrobić jak pierwsza lepsza naiwniara, zakochalam się od pierwszego wejrzenia, a on? zachowywał się jakby mu zależało, jednego dnia potrafił lecieć z rana po zakupy, robić mi wspaniałe śniadanie, innego schlać się i iść na imprezę, poznać jakąś rurę i dać jej swój numer, potem latać za mną z kwiatami, płakać, odzyskać mnie, zapoznać z rodziną, zblżyć się jszcze bardziej, mówić "jesteś moja" , po czym rzucić z dnia na dzień, potem po zastanowieniu wrócić, kochać się ze mną, wyznać miłość, a potem itp. nie chce mi się już nawet o tym pisać, naprawdę, żałuję z całego serca,że byłam dobra, bo jak byłam wredna i olewałam wszystko i wszystkich to każdy do mnie lgnął a tu jak otowrzyłam serce przed jednym to mnie tak potraktowal.

Gość wejherland
masakra wspolczuje, ale tak to bywa, tak musialo byc, ja tez odrzuciłam moją dwana szkolna ''milosc'' bo zakochałam sie w jednym... ktroy tak mnie zapewniał o uczuciach i nagle ...sie rozmyslił, zerwał :O A ja zostałam z niczym, ale widocznie nie był mi pisany. A teraz jestem rozchwiana emocjonalnie i długo nie spojrze na żadnego faceta :O

Gość gość
ja też Ci wspolczuje, a co było z tą szkolną miłością? nie ma szans na powrót? u mnie było tak,że poznałam na portalu randkowym, każdy z tych 3 miał szansę, nie wiem czemu wybrałam tego, byłam idiotką, jeden mówił,że ma mieszkanie, super pracę, samochód i tylko 2 lata starszy ode mnie i przystojny, każda by na niego poleciała a ja idiotka nie! bo nie jestem materialistka... no i co mi przyszło? doopa, nie bede wiecej oceniac tak facetow, że jak bogaty to zły, a jak biedny to na pewno porządny

Gość wejherland
tamta szkolna to wiadomo zwariowana, spotykalismy sie, wszystko uleciało...gdzies po latach On sie do mnie odezwał ale ja byłam z obecnym i zakochana po uszy w ogóle nie było mowy o jakiejkolwiek odskoczni. no i po jakichś 3 miesiacach od tego zdarzenia facet mnie rzucił.. a tamten..cóż też ma już inną. Ta pierwsza miłość była miłością platoniczną, która z biegiem lat gdzieś uleciała, obecnego (byłego) drania ..kocham. I niestety mimo wszystkiego trzeba iść dalej, przynajmniej wyciągnełyśmy wnioski na przyszłość, ja sie nauczyłam, że nigdy nie mozna nikomu ufać w 100 % prędzej myślałam inaczej, no ale nie, nawet jeśli osoba jest najbliższa naszemu sercu.

Gość gość
widzę,że patrzysz już dość trzeźwym okiem na sprawę, a dawno się rozstalście? no i w sumie nie jest tak,że go olałaś, byłaś w innym związku, to zrozumiałe,że normalna kobieta nie będzie kręcić na dwa fronty, może ten były jeszcze się ze swoją rozstanie i będziecie razem szczęsliwi albo poznasz innego, w koncu porządnego, a ile masz lat? ja mam 24 i nie wiem czy to dużo czy mało :P

Gość wejherland
23. wcale nie patrzę na trzeźwo, to pozory, gdy tylko kladę sie spać analizuje, mysle .. co by było gdyby.