Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mow mi ze jestem wredna

przeznaczeni sobie na zawsze

Polecane posty

Czy jeśli na stronie z programem do sprawdzania poprzedniego wcielenia wyszło mi że żyliśmy z kimś w bardzo podobnym czasie, zajmowaliśmy się tym samym i mamy identyczną naukę do odrobienia w tym życiu to znaczy że łączy nas karma i jestemy sobie przeznaczeni? ;)

Gość Whielkie Fhekale
Przeznaczone sobie na zawsze to są dupa i papier toaletowy. Wszystkie inne związki są tymczasowe :classic_cool:🖐️

A jest może na forum ktoś, kto ma pojęcie w temacie karmy? Czy można po prostu odwrócić się na pięcie i odejść w takiej sytuacji, czy trzeba zmusić się i próbować nadal być razem wbrew wszystkim i wszystkiemu? :P

Gość gość
powinnaś robić głównie to na co masz ochotę, nie szkodząc innym.

A jeśli będę chciała odejść a on nie będzie mi pozwalał? Czy nadal nie szkodziłabym nikomu poświęcając swoje szczęście bo z nim ono nie jest możliwe?

Poza tym wszystko się sprzysięgło przeciwko tej relacji, nie można być razem a bez siebie też niekoniecznie.

Gość gość Bełkot
po co ci ktoś z kim nie jesteś szczęśliwa?, nawet jak masz lub będziesz mieć dzieci, to one to dostrzegą i twoja 'karma' przeniesie się na nie. Szukaj szczęścia a nie cierpienia 🖐️

A nie będziemy musieli nic odpracować w kolejnym życiu jeśli w tym znów się poddamy? Ślub a potem śmierć jednego z małżonków a także zgodna decyzja co do dalszych losów relacji "rozwiązuje" karmę. Tu tego nie było jeszcze i jeśli do tego nie dojdzie smutek łzy będą przeznaczeniem i w kolejnym wcieleniu?

Gość gość
Co ty chrzanisz?

Gość G I
Związki i sytuacje karmiczne zdarzają się,są nawet szczegółowo opisane, wyższa szkoła jazdy... Miałem okazję doświadczyć wielokrotnie na różnych płaszczyznach, można używać innych określeń i nazw.Tak jak sztuki walki,miłośc,istota naszego bytu wiąże się z fascynującą podróżą w najgłębsze zakamarki naszej duszy.Wszystko jest energią,dla mnie ta jest najbardziej tajemnicza. Ludzie dzielą sie na pisarzy,czytelników i bochaterów tych powieści. Jest jeszcze kategoria mieszana. Na pytanie, czy chcesz życ ,czy być życiowym statystą każdy musi odpowiedziec sobie sam.Houck

Jak dotąd czuję się bohaterką opowieści chłoniętych przez rzeszę półinteligentnych statystów z wypiekami na twarzy. Próbuję jednak być kreatorką tych historii...

Gość gość
jeśli prawdziwa,to lepszej nie ma>...

Czy życie zawsze musi być takie pokręcone a związki jak bieg przez płotki ?

Gość gość
Najczęstsze błędy: kobieta myśli że zmieni faceta facet myśli że kobieta się nie zmieni a papieru czasem też brak

Uwierz, czasami są większe problemy niż.opisany przez Ciebie. Czasami rodzina, znajomi z niejasnych powodów dokładają wszystkich starań, są też cechy charakteru nasze wpływające na oddalanie się od siebie i prowokujące rozstania. Tylko uczucia jakby coraz silniejsze zamiast wygasać :/

Gość offf topic
"przeznaczeni sobie na zawsze"kolejne goowno na foum ,prosiemy prosiemy :)

Gość gość
Jesli chodzi o numerologie, to ze macie ten sam dlug karmiczny oznacza tyle tylko, ze macie cos do przepracowania i ze ten zwiazek bedzie trudny. Jesli zas chodzi o przeznaczenie to w praktyce zazwyczaj oznacza ze tak, w sensie przeznaczeniem jest spotkac te druga osobe, aby sie od niej czegos nauczyc, ale nie znaczy, ze jestescie sobie przeznaczeni w sensie milosnym. Raczej oznacza to, ze Wasz zwiazek bedzie mial duzo wieksze szanse na rozpad niz na przetrwanie, choc oczywiscie taka szanse na przetrwanie macie, jesli sobie poradzicie z wyniklymi problemami. Jednak 90% zwiazkow karmicznych to zwiazki nieudane.

Gość gość
Ces`t toi? :-)

Gość gość
Przecież nic nie jest na zawsze :D

Gość gość
Zapytaj wróżbity Macieja :D a poza tym związki zależy od nas tu i teraz.

Gość a o bliźniaczych duszach
słyszeliście? Nie, w tym Wasz problem.