Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złośliwa maupa

Ryży i co uznali Cię za spam

Polecane posty

Gość dywanem w morde
e tam, to już efekt zazdrosci jakiego moda. mi chodzi o automat antyspam. jak goobejs, wiesz maupo?

Gość do autora czy atorki
tym razem to znowu ja

Gość dywanem w morde
na pewno jest jakiś skrypt tej blokady, na co wyczulona i jak ją obejść. poratujcie drodzy kaferianie.

a ja się na tym w ogóle nie znam i nie zamierzam zapoznawać, mi też kilka krótkich zdań niekiedy wywala jako spam, nie napinaj się [ ryża małpo :D]

Gość dywanem w morde
ale ty nie trzaskasz kilkustronnicowych postów będących dla ciemnej kafeteryjnej masy jedyną szansa na oświecenie:o więc to zupelnie co innego bo twoich kilku zdań uznanych za spam, to z całym szacunkiem ale nikt nie będzie żałował :classic_cool:

Gość dywanem w morde
nie. przynajmniej dzisiaj rano jak wychodziła do pracy jeszcze byliśmy parą. a co? zainteresowana?:D jak się zwolni miejsce dam znać 🖐️

Gość RYŁO dywana
w stosunku do ciebie rudy zje/bie można byc zainteresowanym najwyżej nasraniem na ten głupi pusty łeb :p :classic_cool:

Gość dywanem w morde
jestem na ścianie:-)

masz wielkie szczęście, że chce z Tobą być pytałam ze zwykłej ciekawości bo jakiś czas byłeś nieaktywny, tak mi się przynajmniej wydaje

Gość dywanem w morde
:D jestem pewien że jak w wieku 90 lat, tuż przed opuszczniem tego świata zaloguje się ostatni raz na kafe, i zaloze temat , e nawet na do widzenia napisze zeby glosowac na tuska , jakis archiwista zatwardzialy wrzuci foto tego przystojnego młodzieńca ........

Gość dywanem w morde
ta dziewczyna jest dowodem na bezinteresowną miłość. bogaty nie jestem, co do urody, wiadomo:D ...cięzko znaleśc mi racjonalne argumenty za byciem w związku z kimś takim jak ja. nie bylo mnie jakiś czas z pol roku czy cos na kafe.

no to teraz już wiesz, że coś rzucone w net będzie krążyć w necie dopóki istnieje a tak w ogóle co Ci strzeliło do tego ryżego łba, żeby wkleić tu swoję fotę?

Gość RYŁO dywana
ta dziewczyna jest jeszcze głupsza niż ty! buahahaha :D

Gość dywanem w morde
pierwsza fota na kafe moja pojawila się bez mojego bezpośredniego udziału. to było z 5 czy 6 lat temu, sam nie pamietam już, ale wtedy była nk, i z nk moja fota pojawila się na kafe. pozniej sam wrzucalem już swoje foty

Gość gość
rzuć nam jakieś nowsze zdjęcie. z pewnością od czasu tamtej fotki twoja panna pracowała mocno nad twoim wizerunkiem, mam rację brzydalu?

przyznaję , wklejanie tutaj swoich fotek jest dośc kontrowersyjne ..delikatnie mówiąc , ja bym nie chciał by pracodawca mnie tu przyuważył i znał moje poglądy tak dogłębnie

Gość dywanem w morde
dla mnie jest śliczna i seksowna . dla innych nie wiem. tak, wyglądam inaczej. zara znajde

" pozniej sam wrzucalem już swoje foty" pierwszy raz mnie po prostu zg****ili, spodobało mi się i później sam nadstawiałem doopy :D

Gość dywanem w morde
heheh dobre :D

no to teraz lepiej wyglądasz :-) jakbym był laską to może bym się skusił(a) na twój intelekt :-P

Gość RYŁO dywana
rudy zje/bie ty powinienies na kolanach do Czestochowy zapier/dalac z podziekowaniem, ze chociaz jedna sie taka glupia znalazla i cie rozprawiczyla, gdyby nie ona do dzisiaj trzepalbys gruche :D:D:D:D:D

Gość RYŁO dywana
rudy ciul i intelekt????? buahahaha to sie wyklucza :D:D:D