Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka lena

powróżęz kart tarota

Polecane posty

Gość gość
wrózko leno napisz prosze ale szczerze czy jestes wiarygodna? znaczy czy nie podszywasz sie tylko po to aby zabawic sie czyims kosztem

Gość gość
Droga wróżko pominelas moje pytanie a wiec pytam jeszcze raz :) Kasia 19.09.92 oraz Szymon 6.10.1985 kiedy będziemy mieli dziecko i czy sytuacja finansowa sie poprawi

Gość wróżka lena
Kasia 19.09.92 oraz Szymon 6.10.1985 kiedy będziemy mieli dziecko i czy sytuacja finansowa sie poprawi Niestety widzę złe karty. Możliwe, że kasia zajdzie w ciąże ale niestety wydarzy się tragedia, która wpłynie na wasze życie towarzyskie.

Gość Jolka13 12 93   Mirek15 5 92
Ja też poproszę. Co z nami będzie? Co on czuje do mnie?

Gość wróżka lena
Jolka13 12 93 Mirek15 5 92 Niestety nic do ciebie nie czuje. W jego życiu jest już jakaś osoba, do której coś czuje.

Gość wróżka lena
Mirek 15 05 63 Prosze o wrozbe jak bedzie wygladala moja sytuacja finansowa w obecnym roku ? Z gory dziekuje I pozdrawiam Na początku może być dobrze ale potem wszystko się posypie. Możliwe że już nigdy tego nie odzyskasz więc ciesz się tym co masz teraz.

Gość Edyta 15 05 92
Jak sytuacja finansowa i co w miłości?

Gość gość
sylwia 7.11.1982czy ktos mnie pokocha i kiedy,czy warto sie spotkac jeszcze raz z mirkiem

Gość gość
Kasia 19.09.92 szymon 6.10.85 droga wróżko ale mnie przestraszyłas teraz a mogłabym sie dowiedzieć z czym związana ta tragedia?? Z jakaś choroba czy może z poronieniem czy o co chodzi. Mam tylko nadzieje ze nie o zdrowie. Dziękuje z gory

Gość gość
czy dostane teraz pracę Anna151189

Gość Mirosław 26 02 92
Jak u mnie sprawy uczuciowe? Czy monika coś do mnie czuje? Daty urodzenia nie znam całej wiem że grudzien 93r.ma długie ciemne włosy.

Gość wróżka lena
uwaga!!!!!!!!!! weszłam na kafeteria i okazało się że ktoś się podemnie dodszywa. dzisiaj nie odpowiadałam na żadne pytania i nie będę juz tu odpowiadać bo się podszywają!!

Gość wróżka lena
Kasia 19.09.92 szymon 6.10.85 droga wróżko ale mnie przestraszyłas teraz a mogłabym sie dowiedzieć z czym związana ta tragedia?? Z jakaś choroba czy może z poronieniem czy o co chodzi. Mam tylko nadzieje ze nie o zdrowie. Dziękuje z gory Prawdopodobnie to będzie coś wrodzonego w chwili poczęcia i możliwe, że będzie trzeba wybierać między życiem a aborcją.

Gość wróżka lena
Mirosław 26 02 92 Ta kobieta coś do Ciebie czuję, jednak ona nie jest do końca pewna czy ty odwzajemniasz jej te uczucia dlatego ona nie wie czy dawać Ci znaki, poniewaz boi się twojej reakcji.

Gość wróżka lena
Mam na imię Wacław i chętnie poznam panów po 50. Z Panem Bogiem 🌼

Gość wróżka lena
jak możesz wymyślać coś takiego!!! to potszyw. powtarzam że więcej na kafeterii nie odpowiadam bo nie chce więcej takich sytuacji.

Gość wróżka lena
ten wpis z aborcja itp to nie ja pisałam . zresztą na żadne pytania dzisaj nie odpowiadałam!

Gość wróżka lena
ten wpis z aborcja itp to nie ja pisałam . zresztą na żadne pytania dzisaj nie odpowiadałam!

Gość wróżka lena
sylwia 7.11.1982czy ktos mnie pokocha i kiedy,czy warto sie spotkac jeszcze raz z mirkiem Prawdopodobieństwo czy ktoś Cie pokocha zależy tylko od Ciebie. Musisz pokazywać się jak z najlepszej strony, ponieważ jeśli będziesz miła, inne osoby również mogą Ci to odwzajemniać. Według kart wszystko wydarzy się wtedy, kiedy dokonasz ważnej zmiany w Twoim życiu. Mirek może chcieć się z tobą spotkać lecz nie tylko w celu uczuciowym, także warto się spotkać lecz należy zachować ostrożność.

Gość gość
Wróżka Lena ... potrzebuje pomocy ...jesteś?

Gość gość
Lena, wróżysz na jakims innym ,normalnym forum?

Gość wróżka lena
TE WPISY Z GODZINY 13:20 i 13:22 to podszywy !! Komuś najwyraźniej zależy by ludzie mi nie ufali. Chcesz się podszywać to idź gdzieś indziej !

Gość wróżka lena
Jestem ciągle otwarta na wasze pytania tutaj.

Gość wróżka lena
nie tylko z 13.20 i 13.22 to podszywy. z cały dzień ktoś się podszywał. widze że dalej mnie udaje, nie ma już sensu teko wyjaśniać. od teraz już tu nie pisze. pozdrawiam ;)

Gość gość
Wróżko , napisz czy będziesz jeszcze wróżyc ...może na innym forum?Może maila C***odać ? sama nie wiem jak to zrobić aby to nie odpisywał ten smieszny podszyw!

Gość gość
wrozko! sporo racji w tym co piszesz, naprawde. jestem zamknieta w sobie,ie mam z kim wyjsc, i to moj jedyny problem. a mirek w ogole mi sie nie podoba fizycznie... chce mnie wykorzytac? sylw

Gość wróżka lena
Jestem, proszę pisać imię, date urodzenia i pytanie do wróżki. TERAZ TO JUŻ JA. nie wróże na innych forach.

Gość wróżka lena
Jestem obecna.

Gość gość
noo wroiz kihaa