Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka lena

powróżęz kart tarota

Polecane posty

Gość wróżka lena2
Czy moj byly do mnie wroci?? Agata 14-09-1985 Maurycy 27-12-1975 Prawdę mówiąc szanse są minimalne. W jego życiu jest już ktoś. Może on sam tego nie pokazuję jednak nigdy nie będzie chciał odejść od tego kogoś.

Gość wróżka lena2
marzena 22.05.1974.czy poprawią sie moje relacje rodzinne.kiedy? Karty pokazują, że tak. Jednak to Ty musisz wystawić pierwszy krok, ponieważ rodzina dalej ma jakiś uraz. Najprawdopodobniej będzie to w przeciągu 2 miesięcy.

Gość wróżka lena2
Wróżko Leno PRAWDZIWA a ja mam pytanie z innej beczki. jak nauczyłaś się wróżyć? trudne to jest? Długo ćwiczyłaś? To nie było trudne. Od małego śniły mi się rzeczy, które potem zaczęły się spełniać. Miałąm często sny prorocze i zjawisko deja vu. Odczułam silną potrzebę przekazywania ludziom co ich czeka w niedalekiej przeszłości i nauczyłam się od mojej cioci wróżyć z kart tarota.

Gość gość
Odpowiadasz jeszcze na pytania wróżko??

Gość wróżka lena2
Oczywiście. Gdyby ktoś miał wątpliwości dlaczego mam w nicku cyfrę "2" to wystarczy przeczytać stronę wcześniej.

Gość gość
czy dostane teraz pracę Anna151189

Gość wróżka lena2
czy dostane teraz pracę Anna151189 Karty pokazują, że nie tylko Ty starasz się o tą pracę. Jest wielu innych chętnych na to stanowisko także musisz bardzo dobrze wypaść. Myślę, że pracę dostanie jednak inna osoba lecz konkurencja będzie spora.

Gość gość
szkoda, dzieki 🌻

Gość wróżka lena2
Na twoim miejscu bym się nie poddawała i pomimo klęski starala sie dalej, poniewaz nie wszystko bedzie stracone.

Gość jeszcze sie tli
hej, ja rowniez jesli mozna, czy spelni sie jeszcze moje najwieksze marzenie? czy zdaze? i kiedy? bardzo prosze o odpowiedz. x aga 19.05.76 x :)

Gość gość
fajnie, ze jesteś:) z tej strony A moja data 13.01.1984 On data 02.07.1983 czy On kocha inną? jeka potoczy się nasze dlasze życie? Co z Nami?

Gość wróżka lena2
hej, ja rowniez jesli mozna, czy spelni sie jeszcze moje najwieksze marzenie? czy zdaze? i kiedy? bardzo prosze o odpowiedz. x aga 19.05.76 x Twoje największe marzenie jest głęboko związane z tobą. Prawdopodobnie nie spełni się ono do końca , na początku będziesz załamana jednak po czasie zdasz sobie sprawę, że to na czym ci najbardziej zależało zostało spełnione.

Gość wróżka lena2
z tej strony A moja data 13.01.1984 On data 02.07.1983 czy On kocha inną? jeka potoczy się nasze dlasze życie? Co z Nami? W jego życiu mogła się pojawić inna kobieta, który była nim zainteresowana jednak On do niej nic nie czuł. Wasze dalsze życie potoczy się bardzo dobrze, chwilami mogą wydarzyć się zdarzenia, przez które możesz zwątpić jednak musicie twardo stąpać po ziemi.

Gość gość
T..moja data 30.04.1976 kiedy będę w związku? kiedy we mnie się ktoś zakocha?

Gość gość
14.08.87 Bartek jak bedzie z moim zdrowiem ?

Gość jeszcze sie tli
ok. nie bardzo potrafie to zinterpretowac, wiec zapytam jeszcze raz - dokladnie: czy uda mi sie zajsc jeszcze w ciaze? bo to jest moje marzenie od dluzszego czasu... czy zdaze i kiedy? aga 19.05.76 dzieki

Gość gość
20 maj 75 Jadwiga co przyniesie kolejny miesiac w kwestii pracy i zdrwowia

Agnieszka 04.05.1976 i 04.01.1972; Czy w końcu się między nami poukłada i będziemy razem? Kupimy dom, czy raczej wyjedziemy daleko?

Gość gość
Agnieszka 17.03.86 Mariusz 2.04.84 kiedy będziemy mieli drugie dziecko czy to będzie dziewczynka czy chłopczyk i czy do konca będziemy na obczyźnie?? Z góry dziekuje

Gość gość
jest tu kto

LUDZIE nie piszcie do tego podszywa. Dziś cały dzień się podemnie podszywał. Wymyśla historie wyssane z palca. JA nie będe pisac na kafeterii bo mam dosyć takich sytuacji

Gość wróżka lena2
T..moja data 30.04.1976 kiedy będę w związku? kiedy we mnie się ktoś zakocha? Karty mówią że nie długo może pojawić się osoba, którą zauroczysz, będzie próbowała dotrzeć do Ciebie więc jeśli będzie Ci zależało musisz "otworzyć mu drzwi".

Gość wróżka lena2
Spadaj podszywie !!! Nie dość, że zaczerniłeś/aś sobie mój nick to jeszcze chcesz by ludzie przestali mi ufać odnośnie wróżb ! Idź się zajmij swoimi rzeczami ! Jutro postawie tarota pozostałym osobom, którym dzisiaj nie zdążyłam, pozdrawiam wszystkich cieplutko :) i nie wierzcie temu zaczernionemu nickowi bo mi go ktoś ukradł zanim ja chciałam se zaczernić nick !

powiem ci tylko że szkoda mi ciebie. rozłożyłam na ciebie karty i masz problemy psychiczne i dostajesz za to pieniądze. a siedz sobie na tej kafeterii i udawaj że wróżysz. Nie zrobisz mi tym na złość bo w przeciwieństwie do ciebie ja mam ciekawe życie, studiuje. I nawet za bardzo nie mam czasu na wróżenie na forum. chciałam komuś za darmo pomóc ale cóż nie wyszło trudno. JA Na tym forum na pewno nie bede już wróżyć. Pozdrawiam cie Wróżko leno 2. Wybaczam ci bo widze że masz poważne problemy psychiczne

Gość gość
prawdziwa wróżka to była ta na niebiesko porównajcie sobie sposób wypowiedzi to raz a dwa ze idiota by sie domyslił ze marzeniem agi jest ciaża o ten podszyw epopeje wymysla

Gość gość
moze jednak powrócimy do wrózenia

Gość Jolanta 13 12 1993r
Kochana wróżko Co mnie czeka w życiu? Poproszę ogólną wróżbe:)

Gość wróżka lena2
No to się po po prostu w głowie nie mieści. Ledwo co przyszłam z pracy a tu już są nagonki na mnie że to JA niby jestem podszywem. Drogi podszywie, pragnę Cię poinformować, że jeśli chcesz powróżyć to najpierw musisz się dużo nauczyć, ponieważ nie mam żadnych problemów psychicznych a już na pewno nie robie czegoś za pieniądza jak to napisałaś.