Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka lena

powróżęz kart tarota

Polecane posty

Gość magdzik0302
czy mogę prosić o odpowiedź co ze ślubem? Magdalena trzeci luty 92 a może wróżysz tez prywatnie? można gdzieś skorzystać z całego rozkładu kart u Ciebie?

Gość wróżka lena2
Ja już nie będę wróżyła, ponieważ zaraz znowu ten zaczerniony podszyw się odezwie i będzie mnie atakował.

Gość gość
To zaloguj się

Gość ona 321
szkoda,do trafnie potrafisz odczytywać karty może jednak się zdecydujesz na wróżbę?

Gość gość
Maria 15lipca1988 Czy Ojciec mojego przyszłego dziecka odezwie się do mnie?

Gość gość
No właśnie wrozko leno zabezpiecz swój nick hasłem i po kłopocie a podszywem się nie przejmuj:)

Gość wróżka lena2
Hej wszystkim. Co z tego, że zabezpieczę nick hasłem jak mam cyferkę "2" w nicku i dla niektórych to może być podejrzane i znowu będziecie twierdzić, że to ja jestem podszywem. Bardzo z chęcią bym powróżyła ale nie wiem czy mi ufacie, że jestem prawdziwa.

Gość gość
Jasne że ci ufamy bo dużo rzeczy się zgadza które nam piszesz. Nie rezygnuj :)

Gość gość
Proszę powroż mi czy będziemy znów razem ja trzynasty grudzien dziewiedziesiąty trzeci. On maj piętnasty rok dziewiedz dwa

Gość wróżka lena2
Posłuchajcie, wystawiłam karty dla Jolanty ale niestety nie mogę dodać odpowiedzi bo kafeteria uznaję moją odpowiedź za spam.

Gość gość
Zalapie sie tez na wrozbe ?Sandra,30 lipiec 1986 Czy wyjde z mojej obecnej trudnej sytuacji zyciowej i bede jeszcze szczesliwa?

Gość gość
zdechnij k***o

Nie wierzcie temu podszywowi czyli wróżce lenie2. Tak się składa że Prawdziwa wróżka lena ( bez 2!!!) jest moją siostrą i jak ja odziedziczyła swój dar po babci cygance. ZAczeła wróżyć na kafeterii ale pewna osoba zaczeła się podszywać i nie chce już wróżyć na forum. Właśnie od mojej siostry 'ściągnełam' ten pomysł z wróżeniem na forum ponieważ chce mieć jak największą praktyke żeby w przszłości zajmować się tym zawodowo. Także prosze was nie marnujcie swojego czasu na pytania do osoby która dla rozrywki pisze rzeczy wyssane z palca. WRÓŻKA LENA 2 JEST PODSZYWEM KTÓRY NA DODATEK MA WEDŁUG KART PROBLEMY NATURY PSYCHOLOGICZNEJ i to nawet większe problemy bo dostaje za to jakieś pieniądze być może rente

Gość Jolanta 13grudz
Kochana Leno może ci się teraz uda mi napisać tą wróżbe która mi wystawiłas

Gość Jolanta 13grudz
Kochana wrozko ja czekam cierpliwie :)

Gość gość
haha biznes rodzinny widać :D

Gość gość
Ludzie Wy wierzycie w to, że kobieta uważająca się za "wróżkę" pomiesza karty, wyjmie pierwszą lepszą i już zna waszą przyszłość ? A gdyby miała tak drugi raz zrobić po chwili to wylosuje inną kartę i co wtedy ? Masz 2 warianty przyszłości ? :D

Gość gość
oj tam, oj tam :P

Gość Dżolcia jolcia
Gdzie jestes wrozko?? :(

Gość gość
Jola 13.12.93 czy będziemy znów razem? Czy on o mnie myśli jeszcze Mirek 15.05.92

Gość gość
anna 21.02.1992 kiedy znajde prace ????

Gość gość
Marta 22.06.1979, czy uda mi sie w najblizszym czasie znalezc nowa prace. Z gory dziekuje

Jola 13.12.93 czy będziemy znów razem? Czy on o mnie myśli jeszcze Mirek 15.05.92 tak myśli o tobie intensywnie...widze was razem za około do 4 miesięcy

anna 21.02.1992 kiedy znajde prace ???? będzie ciężko ale do pół roku znajdziesz prace która bedzie cie satysfakcjonować. Będzie to branża turystyczna

Gość gość
Jolka. Naprawdę tak widzisz?? A czy na obecna chwilę jest z kimś? I najwazniejsze w jakich okolicznościach dojdzie do powrotu, z jego inicjatywy ?

Marta 22.06.1979, czy uda mi sie w najblizszym czasie znalezc nowa prace. Z gory dziekuje widze nową prace-bedziesz jej szukać do 1,5 mies

JOLA ktoś się koło niego kręci...ale nie jest to na razie jakaś poważna relacja-przynajmniej z jego strony...spotkacie się przypadkiem...ty musisz wykazać się inicjatywą

Gość gość
Aha dziękuję Ci:) kurcze to on zerwał ze mną kontakt więc to raczej nie było w fair jakbym ja miała prosić go o szansę