Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biorę antydepresanty i jest super

Polecane posty

Gość gość

Nie myślę o seksie, o dziewczynach związkach, mam w d***e wszystko, świetnie mi się żyje, dobrze śpię. Czego można chcieć więcej?

Gość gość
a jaki bierzesz? nazwa produktu albo środka użytego i jaka dawka? jak długo bierzesz?

Gość gość
O boże, nie ważne jakie, biorę już od ponad 2 lat

Gość gość
pytam bo też biorę i chcę wiedzieć czy jakis jest lepszy , a masz skutki uboczne? po jakim czasie brania polepszylo ci sie?

Gość gość
Te anty biorę od 2 lat, leczę się od ponad 3. Skutki uboczne? Tylko nie staje mi, ale po co ma stawać jak nie myślę o seksie? Polepszyło mi się po 2 miesiącach od brania tych dawek. Ale jak wiadomo na każdego działa coś innego

Gość gość
Ludzie nie faszerujcie się tymi prochami ja sama brałam takie środki ale mój przyjaciel lekarz sam mi powiedział że mam to rzucić w diabły i zacząć inną kuracje na smutasy najlepsze wygibasy zacznijcie ćwiczyć i to dosyć intensywnie przy jakieś super muzie i zobaczycie że po miesiącu będziecie już potrafili się śmiać i żyć na luzie Ludzi wokół siebie nie zmienimy ale z życia musimy brac to co najlepsze dla nas i już

Gość gość
Ale tu nie chodzi głównie o śmiech. Chodzi o to ze dobrze śpię i nie myślę o dziewczynach

Gość gość
nie okłamuj się!

Gość gość
Ale nie oklamuje się, jest dobrze

Gość gość
no fajnie być impotentem

Gość gość
bieganie i wygibasy nie pomogą mi gdy umysl nie pracuje jak powinien

Gość gość
Tu już nie chodzi o impotencje fizyczną, ja nie myślę o seksie, i go nie potrzebuje

Gość gość
ja jestem na lekach od przeszło 15 lat:(

Gość gośćm
no tak, ale z leków trudno wyjść :(

Gość gość
zaczynam siebie podejrzewac o to, ze jestem w depresji

Gość gość
ja też jestem w depresji ale nie mogę iść na L-4 od psychiatry bo by mnie zwolnili. Taki chory kraj

Gość gość
I dobrze DEPRESJA to nie powód do brania kasy

Gość gość
a czy depresja to powod by brak piguły?

Gość gość
Trzeba brać żeby było lepiej

Gość gość
debilu gościu. Mam depresję nie leczoną od kilku lat. Wkońcu stwierdziłam że mam dość. Na -4 nie byłam od kilku lat poj***e. Ale mam już dość. To jest branie kasy?!!!!

Gość gość
To idź do psychiatry po leki a nie po kasę od uczciwych podatników kretynko

ja brałem antydepresanty ale czułem sie bardzo pobudzony,było jak na haju,zresztą psychotropy to narkotyki,lepiej sie czuje bez tego świństwa,no ale każdy jest inny,więc jeśli Ci to pomaga to bierz...

Gość gość
skoro mam sie czuc jak na haju to juz wole nie brac nic nature mam szybka, spontaniczna, to starch myslec co by bylo po takich pobudzajacych pigułach

Gość gość
Przestańcie się obrażać nawzajem To ja ta od tych wygibasów i wiem co to jest prawdziwa depresja możecie mi wierzyć nikogo nie namawiam do natychmiastowego odstawienia leków bo tak się nie da ale zapewniam że porządne treningi ale takie co to pot po tyłku leci i to codzienne i ulubiona muzyka pomaga znam jeszcze parę osób którym to pomogło a ja od roku nie biorę nic tylko czasami mam jeszcze takie dziwne niepokoje to wówczas biorę jedną tabletkę na noc i jest ok A tak w ogóle to depresja jest w ICD10 jako choroba to chyba należy sie zwolnienie i zasiłek chorobowy więc nie rozumiem waszej dyskusji każdy z nas płaci składki to mu się należy to chorobowe jak psu micha żeby ZUS tylko na takie rzeczy wydawał to byśmy byli w przyszłości bogatymi emerytami więc skończcie te bzdety

Gość gość
Przestańcie się obrażać nawzajem To ja ta od tych wygibasów i wiem co to jest prawdziwa depresja możecie mi wierzyć nikogo nie namawiam do natychmiastowego odstawienia leków bo tak się nie da ale zapewniam że porządne treningi ale takie co to pot po tyłku leci i to codzienne i ulubiona muzyka pomaga znam jeszcze parę osób którym to pomogło a ja od roku nie biorę nic tylko czasami mam jeszcze takie dziwne niepokoje to wówczas biorę jedną tabletkę na noc i jest ok A tak w ogóle to depresja jest w ICD10 jako choroba to chyba należy sie zwolnienie i zasiłek chorobowy więc nie rozumiem waszej dyskusji każdy z nas płaci składki to mu się należy to chorobowe jak psu micha żeby ZUS tylko na takie rzeczy wydawał to byśmy byli w przyszłości bogatymi emerytami więc skończcie te bzdety